Mi matorci se stalno zalimo i kukamo Evo jos jedan post i da citiram samog sebe ...."Zasto najvise slika od Milosa ..... Zato sto uz jos svega par imena moze da drzi skolu poziranja!!!!! Svaku pozu dovoljno zadrzava da sudije a i publika mogu videti sve kako treba (velika stvar je ta sto zna da nema bas neke izricito slabe strane), osmeh je uvek tu, poze savrseno izvedene ... UZIVANJE ZA GLEDATI!!! 98% takmicara ne zna ni duplu biceps da izvede i vi koji se prepoznajete sram vas bilo .... pa ljudi moji vezbate cele godine, hiljade serija uradjenih, tone prevaljene i onda izadjete na scenu i izvodite poze kao deca u zabavistu ..... polovina se krivi , pa gledaju u zemlju, namrsteni kao da su ljuti na ceo svet ..... Dzabe sav trening i svi ti misici ako ne znate da ih pokazete kako treba.... cemu onda sve!? Milose , tebi jos jednom svaka cast, uzivanje je gledati tvoj nastup."
Moje misljenje da covek moze i uz moravac da izadje ako je u top formi...Anyway ionako skracuju pozing na 50secundi...
Nije problem sam nastup .... radi se i o samom izvodjenjuj pojedinih poza ..... od nakaradnog drzanja tela, gledanja u patos, namrstenosti ...... poziranja svom drustvu u publici ..... znaci osnovne stvari ......
Jos jedan odlican pozer .....
Sasa
Citat: Pionesa Oktobar 06, 2011, 08:59:09 posle podneMoje misljenje da covek moze i uz moravac da izadje ako je u top formi...Anyway ionako skracuju pozing na 50secundi... ja znam neke koji nastupaju uz trubace ....