U gomili propusta i kojecega JEDNA stvar mi je najvise smetala a sa mnom ce se sloziti i cela sala Doma Kulture u Smederevu .....
Pored osecaja da smo po kazni prisutni kao gledaoci (jer je smor pratiti ovako neorganizovano takmicenje) naidju i svetli trenutci kada se pojave takmicari kao Toza, Bakic, Jovica ... koju uspeju svojom pojavom, pozingom da razbude uspavanu publiku ALI onda voditelj (nebitno sto je gospodin vrlo drag i prijatan covek i prijatelj) pocne da prekida takmicare u pozingu posle 52 sekunde, ni ne gledajuci u njih ni sta se desava na sceni ......
Alo bre, pa ti momci se spremaju mesecima (godinama zapravo) za taj nastup i NE DOZVOLJAVA IM SE DA NAM SE POKAZU U PUNOM SJAJU .......a ni nama da uzivamo u tim retkim trenutcima ..... SRAMOTA!!!!! Zbog koga su oni izasli na scenu? Zbog sebe samih naravno i NAS publike i ljubitelja ovog sporta! Ako to nije tako onda niste morali ni organizovati takmicenje vec samo pred sudijama da izadju i cao, mozda ni to ... podelite medalje po zelji i mi biismo Vam verovali da je taj i taj bio najbolji i tako dalje .....
Isto to se desava redovno .... Na poslednjem takmicenju na kojem sam bio ..... bese Kup Beograda ili neko drugo u Domu Sindikata ..... bilo je uzasno, da li se zuir zbog toga do kad je zakupljena sala ili sta vec ...... Ako takmicenje vec ne ide kako treba ta 3 minuta koliko bi duze trajalo a da nam takmicar pozer izvede SHOW nece niko zameriti ... zap[ravo to ce biti jedino po cemu bi takmicenje moglo da ostane u lepom secanju gledaocima.
Ovako sve izgleda kao da je napravljeno za neku interni razlog ....samo za vas .... u tom slucaju ne treba zvati publiku ....nema potrebe.
P.S. Znam ... sad ce opet neko iz "organizacije" pomisliti ......"ovaj MR.BIG samo nesto s**** i k***** .... " ali verujte mi da to nije slucaj ..... sve ovo pisem kao gledalac predstave na koju sam dosao .... i predstava je bila uzasno losa!!!!!!
Jos jednom da napomenem da su takmicari bili FANTASTICNI i sva im cast na trudu i volji koju pokazuju.