Pedja ne znam cemu nervoza, ovde niko nije rekao da smo mi carevi u sportu nego da imamo talentovane igrace u nekim sportovima koji van svake logike osvajaju zlata.
zasto mislis da sam nervozan tj iz kog razloga bih bio?
ja ti govrim samo tj ne ja,vec ono STO JE ISTINA NA ZALOST
mislis da je meni drago zbog toga
covece shvati da nas nema nigde u ni jednom sprotu osim sto nas je bilo u kosraci (sada nas vise nema ni tamo) i sada sto ovim momcima uspelo ovo sta je uspelo?
i na osnovu JEDNE MEDALJE-NA KOJU NIKO NIJE RACUNAO PA NI ONI SAMI mi izvodimo zakljucak kako smo talentovana nacija
nemozes da sudis na osnovu DVA IMENA covece
gde smo u ostalim sprotovima (pusti tenis sada jer da nije bilo djokovica i da ga nema nikada nas nigde nije ni bilo u tenisu niti ce biti posle njega),samo te pitam tj pokusavam da ti objasnim da pogledas statistike ako ti se raci i da ce sve da ti bude jasno
da je kurizitet da iz jedne male zemlje od 4-5 mil stanovika zlato uzme 15 momaka-JESTE-GDE SAM REKAO DA NIJE I PONOSIM SE SA TIM SIGURNO VISE NEGO MNOGI OVDE
ali te pitam da mi objasnis kako smo mi to talentovana nacija u odbojci i rekao sam da pogledas statisitku koliko je medlja zlatnih uzeto u zadnjih 11 god od sydneja do sada u odbojci i onda uradis matematiku..pa jbt ja ne mogu da shvatim da ja ovde ispadam kao da ja imam nesto protiv sporta
a da se ne hvatam mog sporta...jesmo li taletnovani...pa jesmo,ali nas nema nigde i tu nema mnogo matematike
ako nekada igor uspe ili neko od ovih novih momaaka da uzme neku medalju u teskoj katerogiji na sv prevnestvu jer to znaci da je cela srbija talentvana aza body b?..paznaci q..c moj..gde smo bilo do tada ili sada...
jednsotavno nemozes da lgedas kroz jednu metalju na nase sprotiste kao vazemaljce...
vaterpolisti su se dugo otimali i oni su jedni od onih za koje se moze reci nesto slicno
ali za nesto u cemu svake pa neka bude i 5-e godine osvajamo medalju,a da na nju ne racunamo-nemoze se tako stvarti pojednostavljvati
sprot u srbiji je u q..u i o tome govrim