@blacko
mnogo se pravis pemetan tako da imas zuti karton a ndam se da znas kakva su pravila u RUKOMETU
izvinio sam se pedji preko PM,ali evo i javno da se izvinim...
mislim da ste pogresno shvatili...nisam imao nikaku losu nameru
predpostavljam da vam je zasmetalo ovaj deo poruke:
otkud ja znam da li ste bili kod lekara...kroz karijeru predpostavljam da ste imali mnogo povreda...al ako moram nesto kazem za ovo verovatno jeste,al pre 20 godina hahahaahah..
sad sam procitao opet moju poruku,da, mogla je drugacije da se protumaci od onoga sto sam ja hteo da kazem...sad kada je ponovo procitam ispadne kao vredjanje...sto mi nikako nije bila namera ..ne znam kako to nisam tako procitao kada sam kucao poruku...slova nekad znaju da lazu...sa losom interpunkcijom,bez mimike,naglasavanja...recenica moze da bude u potpuno drugom smislu.
nebitno za ban i forum,nego necu da ispadnem dzukela...covek moze otac da mi bude,a ispalo je kao vredjanje...nista lose i uvredljivo nisam hteo da kazem...ali,da,tako je ispalo na kraju,ruzno...izvinjavam se
p.s. citao i raspitivao sam se o teniskom laktu jer i ja imam ponekad prob. sa tim ...i video da postoje razne terapije,na koje ja nisam isao jer nisam imao potrebe,pa sam rekao coveku da se raspita oko toga,da ima u vidu...mozda mu pomogne...
ne vidim tu nista lose,niko se nije rodio sa znanjem