pa usporava se metabolizam... zato posle keto krenes na low carb pa cycling... recimo...
ok druze, procitao sam i ja to na ovom forumu mali milion puta
btw bas sam pitao palumba sta misli u vezi usporavanja metabolizma na keto, on me je uputio na njegov Q&A na rxmuscle gde je napisao da nemam razloga za brigu sve dok junkujem jednom nedeljno
da sam ga ista vise pitao verovatno bih dobio sam uplatnicu
ali sve jedno razmislicu ima jos dosta do dijete
ne bih sigurno 20 nedelja.. nekih 12-16 nedelja dijete zavisi koliko se umastim.. sve jedno preko pola dijete racunam za onaj kraj(baby fat(~10%bf)) jer me to najvise muci na kraju
rotacije ne mogu da radim, muci me i psihicki i fizicki..
u svakom slucaju hvala na odg tek sam krenuo masu pa cemo se mi pedja cuti do sledece dijete
inace palumbov keto koji je on preporucio za moju kilazu, je veoma slican ovom sto je pedja napisao eventualno malo vise masti
tj 320gr prot i 120gr masti
ja sam ove god radio pre po lylu mcdonaldu, tj njegovoj knjizi ~2gr prot po kg i masti da popunim kcal .. inace pre pocetka dijete sam bio tezak 107kg,
mnogo vise mi odgovara 320gr prot.. i sa toliko gr prot idalje sam u ketozi i jacoj nego sa 2gr prot, tako da one price preko 2gr prot po kg sto se mene tice padaju u vodu
sto se tice masti trenutno imam oko 10-11% lupam.. vene preko butinama trbusnjaci poslednja 2 dole se vide ali ne u sredini linija :S
e sad kako ce biti posle mase videcu, + sto bih hteo da se oderem do "kraja"