Idem vec mesec dana u teretanu . Ne vodim racuna striktno oko serija, kilaza ... Ujedno da napomenem da su mi ledja i triceps najgora partija... Pa bih pitao sledece:
1. grudi - biceps (kardio zagrevanje 5-7 min, i kardio na kraju treninga 10-15 min)
odmor
2. noge- trbusnjaci (kardio zagrevanje 5-7 min, i kardio na kraju treninga 10-15 min)
3. ledja (kardio zagrevanje 5-7 min, kardio 30 min)
4. triceps- trbusnjaci (kardio zagrevanje 5-7 min, i kardio na kraju treninga 10-15 min)
odmor
5. rame - (kardio zagrevanje 5-7 min, kardio 30 min)
Vidim da u teretani neko radi 2 serije maksimalno opterecenje , neko radi vise serija , neko ovako , neko onako. Zbunjen sam skroz
E sad posto je u BB kolko sam citao normalno stalno raditi masu pa definiciju ja bih voleo da znam u cemu je razlika u treningu... (u ishrani sam citao)
Kolko serija , kolko ponavljanja, koja tezina na masi , kolko na definiciji. Da li se kardio koristi na masi, a kolko na definiciji... Izgleda mi da sam ovim topicom obuhvatio sve
)) Zao mi je da ne iskoristim sve sto mi nudi teretana kad vec imam mogocnost za to (ima 7 traka, 2 stepera, 10ak bickla, neko veslanja ne znam ni ja sta li je
) )
Malo je sve razbacano ali jbg
)