A sto je najjace i ne izgledas lose ni pored tog visegodisnjeg idiotskog plana treninga, genetika je cudo.
pa i za 7 godina trcanja uz brdo uspeces da izgledas dobro... u celom ovom sportu se radi to da jednu stvar mozete na milion nacina postici,ali ovde na ovom forumu se uvek gleda da to bude najefeikasniji nacin.Znaci moze neko ici na gradiliste i ocekivati misice i imace ih za 5 godina,a ekvivalent tih misica moze izgraditi uz pametan trening i ishranu za 4 meseca u teretani.
hehe, daj boze da sam trenirao 7 godina bez prestanka, onda bih ovo bila cak i losa gradja.. uglavnom sam radio prekide ljeti, prosla zima 105kg, ljesto sa skoro 4 mjeseca prekida treninga (sto je najgore kafana, nocni zivot itd) smrsam na 93kg, al zamislite koliko je tad sala ostalo, a misica spalo, izgled katastrofa.. e onda sam od oktobra do aprila sa 93kg skocio na 110kg i drzao tu kilazu do kraja jula i sad fino sa treningom i dobrom ishranom smrsao na 94kg, sto se ne moze porediti izgled sad i onda sa 93kg, drugi covjek..
tako da ja vjerujem maksimalno u dobru ishranu, trening manje vise, jedino kad zapne napredak, onda probati drugi trening i to se dobro pokazalo..