nije bas skroz tako jer nam je trebao taj sut ... drugacije nismo mogli da se vratimo...druga je stvar sto nije imao ko da sutne ... i mene je iznerviralo sto je zviznuo par nerezonskih , tacnije vise iz teske pozicije , ali trebao nam je sut ... ovo je malo i Dudina krivica , sto nije razvio bolju sutersku taktiku da se odigra na Keselja ...al sdruge strane Rusi su bili superironiji... nego sto ne igra Rasic?
Rasic izgleda nije sredio ledja...Nije stvar samo u sutevima,a nerezonskih je imao mali milion...Samo kad se setim onog protiv Turske koji je mogao skupo da nas kosta...Covek je previse 'ladan,kao da ga boli qurac za rezultat...Svaka cast za neke njegove igre...ali nekad nema kontrole i ne razmislja za reprezentaziju tj. tim,vec samo za sebe...
A koliko je izgubljenih lopti imao,11 cini mi se...SAMO ON!jbg mnogo je...
Savanovic posle onog promasaja protiv Francuza kao da je izgubio samopouzdanje...Keselj hose,ali ga ne hrane dovoljno loptama,a morao bi i malo cvrsce da ide na ulaz...Steta za Tepica i Rasica,oni bi mozda prevagnuli na nasu stranu...
Markovic je neupotrebljiv u napadu,kao i Paunic...Dobri su za odbranu...
jbg ne znam...Lose smo igrali,ali uz malo vise pameti i rezona mogli smo i da dobijemo...