Ima,ima..
Pa pazi visina 185,tezina 78-80kg...bavim se sportom nekih 12 godina, tako da mi je svaki trening-kardio, a svaki drugi dan imam i atletske treninge (za skocnost,eksplozivnost,itd) . Posto na svim tim treninzima treneri forsiraju donji deo, ja ove tkz "vezbe snage (sklekovi,zgibovi,trbusnajci) radim svako vece za svoju dusu...
Sklekovi 10x20 ili ponekad i 8x25 sa pauzama minut,dva (posle 5. , 6. serije mozda i neki minut duze)...zgibove radim po 10 u seriji sa promenom hvata,i to po 6,7 serija i veliki broj trbusnjaka... Nego sustina je da sam primetio da od toga postajem malo kruci sto se tice gornjeg dela,jer sam dobio dosta mase na grudima ,rukama i ledjima,pa rekoh da malo promenim ishranu...
uobicajena ishrana mi je npr:
dorucak: 1l cokoladnog (bez toga nmg xD ), i uz to ubacim recimo 3,4 curece virsle sa 4,5przenih belanaca
rucak:supa,corba i npr neko kuvano jelo (grasak,pasulj,paprikas)
vecera: obavezno neko meso (pljedze, cevapi,kobaje, vesalice) sa pomfritom
I za uzine obavezno gazim voce i povrce,to ugl odmah posle treninga.Pijem dnevno bas dosta tecnosti cesto preko 3l, jer dosta i trosim.
Ne zelim da imam nesto preterano masivan gornji deo,ali to sto imam ono zelim da izdefinisem do maximuma...
Mozes li da mi das neki savet sto se tice ishrane?..
p.s. nisam napomenuo da beli hleb nisam probao vec skoro godinu dana,ali zato svaki dan uz rucak i veceru pojedem po jedan ovaj nas "razani"...