kalijum- magnezijum se koristi kao tretman kod obolelih od hipertenzije(visoki krvni pritisak).Zeleo bih samo da ti kazem pedja da bi bilo pametno da upozoris ljude koji neznaju sta znaci snizavati ili povecavati nivo kalijuma u organizmu i da se ne igraju sa tim bez razgovora sa nekim strucnijim licem.
..stari ovde nismo pricali o upotrebi kalijuma i magnezijuma u te svrhe..hvakla bogu ovde niko ne boluje od bolesti koju si anveo..
dakle...ja sam kalijum magnezjum uzeo iz razloga toga..sto sam 3 dana pio de mineralizovanu vodu..a naredna 3 dana vode u ospte nisam pio a uzimao se diruteice za izbacivenje tecnosti koji naravno sa sobom povlace i minerle iz organizma kojih i onako ima jako mali ili ih cak vise i nema iz razloga kojih sam gore naveo..
dehidrirano telo u nedostatku kalijuma il magneizjuma se bukvalno prostim recima grci....strahovite grceve mozes da resis samo nadoknadom izgubljenih minerala kalijuma i magneizujma.ö.
neznam na koji si ti nacin shvatio ovaj post..ali ovde niko nije baba da pati od hipertencije i pada ili povisenja pritsika..
povisnje kvrvoig pritiska dozivljamo samo posle takmicenja kada neko nema kontolru nad sobom i naglo pocme da konuzimira slanu hranu i pije ogromne kolicine tecnosti...onda moze da dodje do blage hipertenizije..ali onda ti svi magneizjumi i kalijumi ovog sveta ne mogu pomoci...
tako..da...upotreba kalijuma i magniejuma se vrsi samo tada i nikada vise..
stvarno mi nije jasno kako i zasto si ti shvatio moj post kao prepruku nekome da skida kilograme sa kalijumom i magniejumom kada ja to ni jednog trenutk a nisam rekao..
mozda je trebalo da malo procitas topic od pocetka