Novembar 01, 2024, 08:26:20 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.332 poruka u 18.764 tema - 20.970 članova - Poslednji član: HerbertaDyelt
X3MShop banner

Autor Tema: Od bucke do komada  (Pročitano 33718 puta)

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
Odg: Od bucke do komada
« Odgovor #45 poslato: Septembar 05, 2011, 10:10:15 pre podne »
Da, krumpir ponekad ubacim, a i jaja sam gore zaboravila napisati. Paštu čuvam samo za posebne prilike - kad mi bude teško. :)

Jedva čekam da prođe šest mjeseci, malo me živcira što kile sporo idu dolje (za razliku od moje prve i jedine dijete - kad sam u par mjeseci izgubila 20kg, tj. u mjesec i pol 15kg), ali znam da to mora tako i strpljiva sam. Ali jedva čekam.  ;D Tješi me samo to što vidim promjene na tijelu, iako mi vaga ne pokazuje puno promjena....
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees.

Van mreže vlada sin

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #46 poslato: Septembar 05, 2011, 10:15:25 pre podne »
Samo ti lagano dan za danom ispunjavaj plan i ima da se šokiraš kada za par meseci  shvatiš šta si napravila od svog tela, to ti je zagarantovano ako radiš kako treba. I obavezno uradi slike pre i posle za sebe jer ne možeš imati bolju motivaciju od toga. I da ,nemoj da posustaješ kao one babetine od vaših reprezentativaca u košarci, ja veće mlakonje bez želje za pobedom dugo nisam video:)
Men sana in corpore sano !

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #47 poslato: Septembar 05, 2011, 10:31:28 pre podne »
ahahahahahahaha, nema šanse, ja nisam mlakonja - pa makar mi ovo bila motivacija - pokazat ću vam da nismo svi isti!  ;)

a i bilo bi mi neugodno pred vama, koliko sam vas već sad udavila, i koliko ću vas sigurno još daviti s pitanjima, da na kraju odustanem. tako da nema šanse, odustati neću.  8)
Good timber does not grow with ease; the stronger the wind, the stronger the trees.

Van mreže tanatos

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #48 poslato: Septembar 05, 2011, 02:05:33 posle podne »
BIces ti nova Seve za par meseci :D
Jos da nadjes nekog bogatog Srbina i taman :D

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #49 poslato: Septembar 05, 2011, 07:46:48 posle podne »
Ma kakva Seve, nedaj Bože!  ???  :P Ali može bogati Srbin!  ;) Ma ne, dobar je meni i ovaj moj siromašni Bosanac.  :)

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #50 poslato: Septembar 05, 2011, 10:42:33 posle podne »
ako nema pare,bar ima tvrdu glavu :P

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #51 poslato: Septembar 06, 2011, 01:25:52 posle podne »
Opet imam pitanja. Nadam se da nisu glupa.  ::)

Zanima me:

1. da li se rotacija može raditi tako da 1. dan je mali unos UH, 2. dan velik unos UH i 3. dan 0 UH? i onda u krug.

2. junetina - da ili ne?

3.  ja svaku vježbu radim po 3-4 serije i 16 ponavljanja. je li to ok?

Van mreže tanatos

« Odgovor #52 poslato: Septembar 06, 2011, 05:40:45 posle podne »
Junetina svakako DA.
Mozes tako da vezbas, ok je to.
Roatcija... mislim da moze, al to moram da proverim ponovo :P

Van mreže celox

• Middleweight Member
« Odgovor #53 poslato: Septembar 06, 2011, 06:07:59 posle podne »
Pa sto se tice rotacije zbog cega da izmisljas neke svoje sisteme kada ti je Peda vec objasnio neke stvari i dao primjer rotacije.

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #54 poslato: Septembar 06, 2011, 09:46:49 posle podne »
Nisam ja izmislila taj sistem, vidjela sam da je netko napisao da tako radi i prilično sam sigurna da je Pedja napisao da je to ok. Ali provjeravam kod vas ponovno, da ne zeznem stvar.

Van mreže vlada sin

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #55 poslato: Septembar 07, 2011, 11:59:08 pre podne »
Evo ova rotacija bi ti bila ok ja mislim pa probaj ako želiš: 100,150,0,175,125,75,50 ili 0 opet ako možeš.  Ovo su UH naravno.
Men sana in corpore sano !

Van mreže tanatos

« Odgovor #56 poslato: Septembar 07, 2011, 03:57:27 posle podne »
@Vlada
Ona je mislila da radi 100-150-0-100-150-0
za to ne znam moze li...?

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #57 poslato: Septembar 11, 2011, 09:17:04 pre podne »
Evo opet pitanja...  ::)

Ne znam kako se zove vježba, ni sprava, nemojte mi zamjeriti. Uglavnom, kad radim vježbu za noge - legnem na trbuh i dižem onaj valjak "na guzicu", užasno mi se stvara pritisak u glavi i kad god radim noge izađem iz teretane sa ogromnom glavoboljom koja ne popušta dok ne popijem ketonal. Mislila sam da mi se stvara pritisak od svih vježbi za noge zajedno, nisam skužila sve do jučer od čega je to zapravo. I radila sam s manjom kilažom no što bi mogla - ali svejedno. Zbog čega je to, šta da radim?

Van mreže Black&Decker

• Heavyweight Member
  • why so sirius?
« Odgovor #58 poslato: Septembar 11, 2011, 09:37:38 pre podne »
pa ako je tacno,mozda zbog polozaja sprave...odnosno tvog tela i glave
predpostavljam da mislis na pregib za zadnju lozu...
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/hamstrings/lying-leg-curl/  
ja recimo ne mogu da radim kontra kosi benc...odma mi rokne krv u glavu,zato sto sam naglavacke ...mozda je to i kod tebe,ali to bi trebala odma da osetis da ti je pritisak u glavi...bar ja tako osetim
mozda da probas laktovima da se izdignes...il bolje ako mozes imas ovu spravu mada ne verujem da imas
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/hamstrings/seated-leg-curl/
ako je to isto kao i kod mene,probaj da promenis polozaj...mada ne znam jel to kod mene se odma oseti pritisak u glavi i brzo pusta,vraca se u normalu,,,,a ne da pijem lek il da imam duze glavobolje od 2-3 minuta

imas i druge vezbe za zadju lozu ,probaj da radis neku drugu vezbu,,,nzm
imas ovde 50+ vezbi...samo nadji neku koja vise pogadja... izoluje...
 klikni gore rating za najbolje vezbe :P...pa vidi neku drugu da ubacis vezbu (ako si sigurna da je to od toga)
http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/8/muscle/hamstrings
« Poslednja izmena: Septembar 11, 2011, 09:41:21 pre podne Black&Decker »

Van mreže Ena1986

• Lepotica
  • Član
« Odgovor #59 poslato: Septembar 11, 2011, 10:08:04 pre podne »
Da, mislim na pregib za zadnju ložu.  ;D Samo što je meni klupica ravno položena, ne ide prema dolje kao na ovoj snimci, pa je malo bolje. Ali vjerojatno je zbog tog položaja. Probat ću se laktovima izdignuti, ako ne, ima još jedna sprava u teretani na kojoj mogu raditi zadnju ložu.

Hvala!  ;)