Ajd prvo od zdravlja:
Zumance - ako unosis 5+ nedeljno znacajno povecavas sanse za dijabetes. Pa ti vidi.
sadrzaj:
sve sto ne valja je u njemu
Masnoce kolko hoces.
Ulje je ulje i ima veliku kalorisku vrednost. Mozda ne 9.000 cal po KG kao svinjska mast, al bar bar bar 7.000 cal po litru. Zdravo jeste, ali i zivot na selu je zdrav, pa ja i dalje sedim u Zemunu
Rizu i ne treba da jedes u zadnjem obroku. Pojedi je jedno pola sata pre treninga. I ne svu naravno.
ELLA sir, Suboticka Mlekara (RS). Sir sa 0% masti.
Jbg, pogledaj taj tvoj posni sir sta sadrzi pa stavi ovde tablicu. Kolko masti, kolko UH i kolko belancevina pa ce ti neko vec reci DA ili NE.
Nema ne znas koju dijetu!!!
Cilj bez smernica i bez konkretnog datuma, i bez obecanja sebi i ljudima oko sebe tesko da ce biti ikad ostvaren.
Jednostavno moras da znas - radim to to to i to.
Malopre gledam cimera kako roka majonez, pastetu i pavlaku...
A ja gulim 4 belanca i 50gr ELLA...
Al nije mi prob. Jednostavno sam iskljucio -to MOZE I SME, ovo NE POSTOJI ZA MENE i cao.
Trening ko trening mora da ti bude citav dan ako se razumemo. Znaci, ne koristi lift, ne idi busom 2 stanice...
Ako spajas ovo vece npr i jutro sutra.. ne preteruj veceras.
I evo ti smernice:
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,12074.0.htmlnajpopularnija dijeta ovde.
Rotacija UH i bog da te vidi
I idealno bi ti bilo da dodas neki sagorevac. Da to malo pogura citavu pricu. Ja sam sad uzo bez neke preke potrebe (ne jurim kilograme silom sad) THE NUTRITION FAT BURNER. 15e kosta za mesec dana kolicina.
Ajd i NEEEE ODUSTAJ!
Ako danas odustanes, sutra ces prekosutra i citav zivot tako. Zivis i hranis se zdravo, skini kilograme pa posle tu i tamo svrljaj sa hranom. Do tad, drzi se toga.