Napisi kako se hranis u detalje.
Treniram redovno tri meseca sa ciljem da povecam misicnu masu. Za tri mjeseca sam tezi za 4.5 kg (sa 75 na 79.5 kg na visinu od 183 cm), problem je sto mi je pored misicne mase mnogo vise porastao slauf oko struka.
Od kad treniram nisam sebi priustio ni jedan dan junk food vec koristim sledeci jelovnik:
06:30 130 gr Ovsenih u mleku i mjerica wheya
08:00 trening
09:15 PWM (30-50 gr Dex + 1 1/2 mjerice wheya)
10:00 180 gr pilece belo + 100 gr belog pirinca
13:00 4 cela jaja i 50 gr pirinca ili Blend
16:00 180 gr junetine i 50 gr pirinca ili malo krompira ili parce hleba
19:00 tuna ili sardina ocjedjena u ulju
22:00 180 gr piletine i salata
24:00 250 gr svjezi sir (vindija 4%M 12P i 4UH) ili Blend
Ovo mi je skoro svakodnevni jelovnik, retko menjam. Da pomenem da sam nekih 15 dana uzimao umesto Blenda Volumass 35 i tada sam primetio da dobijam na masi i da su mi misici izrazeniji sto se izgubilo nakon prestanka uzimanja.
Treniram 4 puta nedeljno i redovno dobijam posle treninga upale misica. Osim ova 4 treninga nedeljno (kardio uopste ne radim jer sam na ovom forumu procitao da se ne radi kad si na masi) ne radim nista fizicki, sedim u kancelariji a zatim sedim ili lezim kuci.
Sta ne radim dobro jer gubim motivaciju, nacin zivota sam podredio bb a rezulatata posebnih nema. Ima i misicne mase ali prati je odvratan rast slaufa. Proteina ima dovoljno, UH nema previse...Sad da krenem da skidam slauf izgubicu i ovo malo misica sto imam.
Sta predlazete?