Aman, aman...! Ne verujem bre ja u ovo. Nema tu u sta da se veruje! Sta vise, koliko sam puta samo gledao kako stoji na zemlji, a ostali ljudi u parku digli glave u vis i cude se... :lol: Treba znati samo kako se radi trik.Ajde ovako, kada se budem prebacio u Zemun, pokazacu Bajicu ovaj trik, a on ce biti svedok da sam se "dig'o" makar 20cm od zemlje.Jel' verujete Bajicu? :roll: :x P.S. Da ponovim, ne leti se tu, samo tako izgleda, ali jezivo stvarno ti se cini...
Citat: BrokeBodyAman, aman...! Ne verujem bre ja u ovo. Nema tu u sta da se veruje! Sta vise, koliko sam puta samo gledao kako stoji na zemlji, a ostali ljudi u parku digli glave u vis i cude se... :lol: Treba znati samo kako se radi trik.Ajde ovako, kada se budem prebacio u Zemun, pokazacu Bajicu ovaj trik, a on ce biti svedok da sam se "dig'o" makar 20cm od zemlje.Jel' verujete Bajicu? :roll: :x P.S. Da ponovim, ne leti se tu, samo tako izgleda, ali jezivo stvarno ti se cini...A sta sam ja ovde....Zamorce.....Neko kome svi ovde veruju......
Citat: bajic_zCitat: BrokeBodyAman, aman...! Ne verujem bre ja u ovo. Nema tu u sta da se veruje! Sta vise, koliko sam puta samo gledao kako stoji na zemlji, a ostali ljudi u parku digli glave u vis i cude se... :lol: Treba znati samo kako se radi trik.Ajde ovako, kada se budem prebacio u Zemun, pokazacu Bajicu ovaj trik, a on ce biti svedok da sam se "dig'o" makar 20cm od zemlje.Jel' verujete Bajicu? :roll: :x P.S. Da ponovim, ne leti se tu, samo tako izgleda, ali jezivo stvarno ti se cini...A sta sam ja ovde....Zamorce.....Neko kome svi ovde veruju......Pa trenutno, samo tebe znam licno sa foruma, a ti znas nekoliko njih, ali sto se mene tice, kad budem dosao u Zemun, moz' da me gleda ko god hoce.
evo ga, covek sve lepo objasnio:http://www.youtube.com/watch?v=KPd56i3p4jQ
kakve budalastine...a koliko rasprave.....neverovatno