Uf znaci Lee priest i Arni bi trebalo da su vec 15 godina Lee a arnold 20 mrtvi....Te price su glupost...kao drugo postoji ta prica steroidi uticu na zatvaranje tkzv "growth plates" ali nije dokazano niti se moze tvrditi...opet kazem...pogledajte arnolda...nit je mrtav nit ima 140cm a krenuo je covek sa 15 god da uzima hemiju( d anapomenem takodje da arnold ima troje dece a Lee cerku) ...sad ce neko reci "a pogle Lee Priesta,kako je nizak to je od hemije",a u stvari lee priest je jedan od najvisih u svojoj porodici (iako ima 160cm ravno) sto ce reci da je nadraso svoj gen potencijal...primera ima kolko ocete...trey brewer recimo upecatljiv dosta
daleko od toga da kod nekog sa 15, sa 20 i sa 30 ce aas imati isti efekat na zdravlje,naravno jedan je komplet izrastao a drugi je urazvoju itd,ali daleko od toga da ce lik da "rikne" ako zna sta radi...vidi se da Aleksej prvenstveno ima zversku genetiku,i veruj mi da on trpa toliko hemije koliko mislis vec bi mu bilo sjebano zdravlje i to bi se videlo...
sad ja vas da pitam,koliko znate takmicara koji krecu sa hemijom posle 25,6,7-e godine a nesto napravili su neki znacajan rezultat?Osim Pedje ne verujem d amozete mnogo takvih ljudi nabrojati,svi krecu dosta ranije,i pre punoletstva i pre 20-e a ne cujem neke strasne pogibije i samoubistva da se desavaju itd itd zato sto su krenuli sa hemijom pre kraja potpunog razvja,ili pre kraja puberteta...
nit ja podrzavam to sto radi Aleksej nit savetujem nekom da se rokne sa 16 ako hoce da bude sampion...samo da razjasnim da nece decko umreti za 3 ili 10 godina bas zbog hemije...u svakom slucaju ne od hemije o kojoj se ovde govori....