Citat: H2SO4mozda je Lesha sin od direktora british dragona ..IZLGEDA...ILI SAM MESA POJACANE DOZE U PODRUMU
mozda je Lesha sin od direktora british dragona
Sta?!Mislis da Pedja moze da prodje kao 18 godisnjak?Ovaj decko mi izgleda neverovatno...
8O jbt, ovaj mali jos malo pa veliki ko Pedja! 8O
ovog tipa je za nacionalno teen spremao bret feldman (81.godiste), evo sajta to su dva brata koji rasturaju oboje su vec bili teen sampioni, ne znam sta se desava sa njima, slabo se pominju njih dvojica na bodybuilding.comhttp://www.feldmanbrothers.com/ovde su slike i od ovog klinca plavog kako trenira!!
Citat: Dule_MadzarovicAko nadjem sliku poslat cu Pedji da je stavi gore od jednog italijana od 21 godina, e ljudi moji, da to vidite...... :roll: 8O 8O video sam cudo od deteta Kazem sve je to za pohvalu , mladi su se mnogo toga odricali , prerano su se upustili u bodybuilding , genetika im je tu mnogo pomogla samo je lose sto je tu radila fabrika hemije a u njihovim godinama auuu :roll: p.s. neko ce se ovde prerano penzionisati
Ako nadjem sliku poslat cu Pedji da je stavi gore od jednog italijana od 21 godina, e ljudi moji, da to vidite...... :roll: