Samo da pohvalim ovaj program + mali uvod
U poslednje 3 godine sam 3 ili 4 puta pokusavao da budem disciplinovan i da redovno treniram (fullbody 3x nedeljno), ali je to sve padalo u vodu nakon 3-4 meseca usled nedostatka volje, jbg.
Ovaj put sam odlucniji nego ikad, jer sam dogurao do 110kg (oko 15kg viska) i lupio sam sakom o sto, nema vise za*ebancije. Ceo zivot sam u sportu, dugo sam bio u veslanju (profesionalno) i doziveo sam ogromno razocaranje kad sam se sa 110kg pogledao u ogledalo.
Znam da je nemoguce, tj. da je ekstremno komplikovano i tesko topiti masti i nabijati misicnu masu u isto vreme, pa sam se za pocetak ipak opredelio za rad na snazi i misicnoj masi, a nakon 3-4 meseca disciplinovanog full body treninga 3x nedeljno mozda predjem na neki split sistem (cisto da malo sokiram telo, jer ce se do tad verovatno naviknuti na sve full body), pa cu tad da ubacim i HIIT 2-3x nedeljno ako ne smislim nesto jos bolje u medjuvremenu
Proslo je mesec dana od te cuvene novogodisnje odluke, ishranu sam doterao i jedem 4-5x dnevno.
Trenutno sam u mogucnosti da finansiram normalnu hranu, tako da se ishrana sastoji od: Jaja (na 4-5 jaja samo jedno zumance), piletine, curetine, pacetine, junetine, tunjevine, nemasni sir, integralni pirinac, kuvani krompir, zobene pahuljice, tursije, banane (jednu dnevno) + jos neku vocku tu i tamo, puno povrca sirovog i kuvanog, umerene kolicine kikirikija u ljusci, kao i ostalih orasastih plodova. Pijem i puno vode (oko 4L dnevno). Svuhranu spremam na kokosovom ulju.
Od suplemenata koristim: Whey protein (Dymatize ISO100), Creatine (Dymatize - mikronizovani) + Dekstrozu, Dymatize BCAA (tablete), Osteo bi flex, Twinlab multivitamin dualtabs. A od sledeceg meseca ubacujem i Glutamine.
Trening mi je poznat od ranije i vec sam trenirao na ovaj nacin, ali
NIKAD nisam uspeo da odradim trening za manje od 1h 20min, ako striktno postujem sve pauze izmedju vezbi i serija. Jednostavno je nemoguce i ne znam na koju foru ljudi uspevaju da odrade za manje od 60min.
Zato sam malo skratio pauze, dobro se "izduvam" posle serije i napadam tegove cim malo povratim energiju. Jedino tako mogu da odradim trening za 60min.
Promene su vec vidljive, sto mi daje ogromnu motivaciju, u petak ce biti tacno mesec dana od pocetka, pa cu okaciti sliku sa pocetka i nakon 30 dana
Necu vise daviti ovoliko, obecavam
pozZ
s.