Alo rodjace, ja sad, za 3 dana, bicu laksi 5 kila! Ali na vagi!
Procitaj po forumu malo, naucices, shvatices! 2kg SALA je jedno, a sasvim drugo 2kg laksi na vagi. Idi uzmi u apoteci Probiotik, ili popij ricinusovo ulje. Za par sati ces biti laksi 2 kg...
Ali, drzi dijetu, ili ko ja samo koriguj ishranu (veci deo za ovih godinu dana bila mi je samo zdrava ishrana bez plana) i skini 2kg masti za 2 nedelje pa se javi.
Tim tempom za godinu dana gubis 55kg masti! Sto je nemoguce, al ako ti znaci nesto gledaj u tom pravcu.
A plus, mrzi me da se vracam, ja sam review RX6 pravio na pola uzimanja. Svaki sam dan pio JEDNU tabletu. tako da sam ga uzimao duze od mesec dana. I garantujem zivotom da je za to vreme bilo vise od 2 kg.
Plus, sagorevac THE BURNER, i njega sam uzimao, i sa njim sam imao dobre rezultate. Ja rezultat ne gledam na vagi, vec po tome koliko sam gladan, koliko se probudim kad uzmem tabletu i koliko imam snage na treningu. I banalan primer - pisam ko alkoholicar prvih par dana koji god sagorevac da uzmem. Ja na tome izgubim 3 kg, al to nije to, to nije mast! Skidamo MASTI ne skidamo brojeve sa vage.