zasto sustanon?? za prvu kuru ti cak ni ne treba taj frontload dbolom ali ok opcija je da moze,i te piramide gde se ide do nekih velikih doza opet ne znam chemu,pa prva je kura,valjda shvatas svrhu dbola u ovoj prici koju zelis zapoceti?Mislim ajde bezi bre 50mg dbola za prvu kuru...ako bas zelis dbol,kreni 20mg pa ako bas ne osecas nista drzi na 30mg,4 nedelje ne vidim sta ce ti preko toga.
za sustanon znas da je skup vise estara testosterona??Sto opet ima svoju svrhu i dobro je u nekoj situaciji,za prvu kuru jako glup izbor.Ili uzmi testosteron enantat(testosteron depo) ili propionat... A buduci da u sustu imas i kratke i duge estre,idealno bi bilo EOD apliciranje tj svaki drugi dan,sto mislim da je glupo muciti sebe za prvu kuru ako ne uzimas vec cist testosteron propionat.
ako su u ovom mom odgovoru naisao na neke nejasnoce oko termina ili ti nije jasno ovo oko susta ili dbola sto napisah,definitivno nisi jos spreman za tu kuru. Bolje upoznaj hemiju koju zelis koristiti prvo barem ono sto je ispisano pa ces onda lako na praksu.
mislim ni ne cudi me kakve ideje dobijaju ljudi za kure,kada gledam ove fejsbuk dilere sta pisu tamo tipa idealna kura za pocetnika za defku masteron+tren ili za masu sustanon plus anadrol...
p.s. sad mi je malo odzvonilo ovo sto si napisao "koju zastitu bih trebao da koristim u toku odnosno posle kure itd" i def mislim da ti je najbolje da malo jos citas i ucis nego da ulazis u to,samo prijateljski savet ako zelis izvuci najvise iz price sa steroidima. Ako sve ovo sto je bas bas osnovno dobijes servirano odgvovoreno,naci ces se u pola kure sa necim nepredvidjenim i neces znati sta da radis,zato opet kazem,prvo "shvati" svoju hemiju