pozdrav za buduceg kolegu
od fizickog testa imas sledece:
1. sklekovi minimum 20 max 40
2.trbusnjaci minimum 20 max 40
3.cucnjevi minimum 20 max 40
4. trcanje 1000m najmanje 5 minuta max ispod 4 minuta
5.trcanje na 100m najmanje 15sek max ispod 13sek
6. 3 vezana koluta napred i 3 vezana nazad
1. 44kom
2. 51kom
3. 41kom
4. 4 min 14 sec
5. 13,1 sec
6. super
Test je bio u Zabeli u Pozarevcu, na 30 i nesto stepeni. Mi smo prvo trcali, onda test IQ i licnosti, pa tek onda ostatak vezbi. Prvo je bilo trcanje na 100m, tu sam najvecu tremu imao, bio sam ubedjen da ne mogu ispod 16sec,ali adrenalin je ucinio svoje.
Drugo, trcanje na 1000m bilo je oko nekog raspalog fudbalskog stadiona, dva i po kruga. To mi je vec bilo malo teze,zato sto mi je malo dah otisao kod prethodnog trcanja,ali to nije bio glavni problem. U pitanju je ambrozija koja raste svuda okolo. Iako nisam alergican na nju, u toku drugog trcanja osetio sam kako sam udahnuo nesto i to mi zastalo u grlu. Automatski sam osetio kako mi se pluca bukvalno "smanjuju", a usta,jezik,usne..totalno suvo, na onom suncu. Pocela je panika da me hvata,a ne smem da stanem.
Miris onih biljki oko stadiona je bio toliko cudan, da te bukvalno tera da zaspis,jer tek metar od linije auta,bilo je shiblje,kao na nekom napustenom gradilistu. Vukao sam se, ne znam ni sam kako,bio sam mozda 3 od pozadi,od ukupno 15ak nas koji smo u toj grupi bili. Zadnjih 100m sam naglo ubrzao,udario shprint i mislio da sam gotov i da cu se onesvestiti. Kad sam prosao cilj, samo sam pao dole pokusavajuci da iskasljem ono iz grla,ali bezuspesno.
Posle smo otisli u neki restoran da radimo pismene testove, nisu bili teski,ali ni laki. Kad te uhvati panika zbog vremena od 2min koliko si imao za 40 zadataka, i pocnes da gresis,onda moras da se vracas unazad i ispravljas grekse. Tri testa takva smo imali,svaki sam vise od pola uradio.
Posle toga, radili smo sklekove, tu se nisam bojao, oni me nikad nisu izdali. 44 kom,ko iz sale. Da ne spominjem sto sam sve vreme kasljao kao tuberan,voda i cokoladica nisu pomagali. Tek sutradan sam prestao,kad mi ono otislo iz grla.
Trbusnjaci su ok bili isto,nisam hteo da preterujem,kad sam vec maximum uradio. Jedan lik je uradio 200kom,pa su ga prekinuli na kraju.
Cucnjevi su mi bili malo tezi jer nisam znao da cu to da radim,a nisam isao u teretanu poslednja 2 meseca. Uradio sam nekako 41kom.
Kolutovi napred i nazad, znaci od nas 30ak ukupno koliko nas je bilo, mislim da sam najbolje uradio. Nije mi jasno kako su ljudi neki toliko smotani za to. Bilo je svakakvih.
Sve u svemu,kazu ukoliko dobijem poziv za krvne analize kroz 2-3 nedelje,znaci da sam prosao u uzi krug.