Bućkuriš pitanja, dotičem se svega pomalo.
1. Spletom nekih nesretnih okolnosti,nisam trenirao gotovo 5 mjeseci u teretani. Sada sam skupio novce i spreman sam da krenem ponovno. Ono sto me zanima je koliko ce mi trebati ( i da li to uopce tako ide ) da mi se organizam navikne na potpuno drugaciji pristup ishrani. Jer nakon prestanka ishrana je bila blagi uzas i stoga tome ne bih pridavao previse paznje. Ono sto me zanima me da li ce trebati to neko privikavanje, da li ce mi organizam ciljano trositi UH i bjelancevina kada bih krenuo npr. odmah sutra u teretanu ? Ima li uopce to ikakvog smisla ? Jer ja i sada jedem po 4-5 puta dnevno,samo jedem pretezito losu hranu,pite,grah i sto sve ne (prvenstveno pecenu u dosta ulja).
2. Whey kupujem. I mislio sam se zadrzati samo na njemu + dekstroza. Ono sto me zanima je da li da kupim neki drugi oblik prosith secera umjesto dekstroze, nesto sto bi mi intenzivnije iritiralo insulin ? ili je to u cijeloj prici nebitno , pa bi dekstroza bila sasvim dovoljna ?
3. Znam sto da ocekujem (ili ne ocekujem) od whey-a. Po nekim svojim principa smatram ga nuznim. Ono sto bih sada zelio znati sto da uzmem uz whey kako bi jos vise "natjerao" misice na rast ? Koliko gubim time ako ne pijem amino-kiselina,koja je uopce njihova uloga u PWM,i s druge strane,koliko i sto dobijam ?
4. PLanirao sam uzeti neki NO. I mislio sam uzeti Jack3d. Ali ga ne bih koristio odmah,vec kad osjetim da mi je najpotrebniji ) lol ). Ne,zapravo desava mi se cesto da poslije nekog određenog perioda stagniram, i treba mi nesto sto bi me "poguralo" i omoguvilo da dignem neke vecine tezine. Nemam nikakve komplekse da se razumijemo, jednostavno znam kako mi se tijelo ponasa poslije određenog perioda i radi cega je to uzrokovano. Pa bih zato zelio da probam ovo. Smije li se piti uz sam whey ?
To je to. Pomagajte.