Donekle i podrzavam ovakav trening. U biti, vise podrzavam tvoj stav i razmisljanje o svemu.
Ali mislim da ne trebas bas ici u krajnost. Jer, svako malo netko dolazi na forum i prilaze svoj revolucionarni trening koji ga je "prosvjetlio" i srusio mnoge uobicajene koncepte. I tako ispada da je sve moguce, te da ne postoji trening koji je pogrešan. Naravno, svi mi nadođemo prije ili kasnije i počinjemo uviđati kako stoje stvari. I svatko ima pravo raditi sa svojim tijelom sto gdo hoce, jer nismo ničiji zarobljenici, a pogotovo sami sebe. Ali nekih principa se ipak treba drzati, i od onog "obicnog" treninga napraviti neobičan.
Jer ne znaci nuzno da ako taj dan nisi dobio upalu kako inace bude da je trening loše odrađen, te da je tvoj "sistem" zastario. Preispitaj se kako si taj dan radio. Da li si bio fokusiran na ono sto radis ? Da li si prejerao sa težinama, i time ugrozio formu izvođenja ? Jesi li bio gladan na treningu ?
Dakle, sve podrzavam,svacije ideje i bas volim cuti razna misljenja. Ali,pod jednim jedinim uvjetom - na dugoročne staze i sa jakim argumentima ! Rado bih cuo kakve si rezultate imao nakon sto prođe određeni period vremena i nakon sto mi to potkrijepis ( po mogucnosti ) slikovnim materijalom i podrobnim detaljima vezanim za ishranu i suplementaciju.Jedino tako ćeš me uvjeriti.
Opet kažem,sve je moguće. Ali, prije svake nove odluke se obazire na prosle odluke i rezime. Jer bodybuilding zivot je u biti proces,ciklus popraćen višestrukim elementima bez kojih konačan "proizvod" ne bi bio moguć.