Zavisi gde bi isao i kako
velika je razlika od grada do grada
Chicago ti je pun Srba, koji pokusavaju da te zajebu na svaki nacin.. Svi ih hejtuju tamo kazu da su najveci prevaranti haha.. bez zajebancije.. Chicago ima najbolje sredjen prevoz (sto mnogo znaci).. vreme je malo problematicno.. dosta vlaznosti sparno vecim delom godine.. posao.. nije bas lako naci cak ni pool cleaner ili waiter
NY.. vise kao Evropa.. Posla ima, vreme kao u Srbiji, prevoz u kurcu.. lep grad da ostanes koji dan ali za zivot hmm
Los Angeles.. prljav, nije nesto lep.. ostalo ok
Ovako.. Zavisi kakva ti je situacija u Srb.. Ja sam bio pa video pre 2 ili 3 god.. Puno stvari me vezuje da ostanem ovde inace bih i ja verovatno a mozda i hocu otici
inace.. USA je previse ogradjena zemlja.. tesko je uci tj dobiti vizu..
Zavisi kako hoces da ides ja sam bio turisticki 20 dana.. Avion te kosta oko 500e u jednom pravcu.. tako da veliki je to trosak.. treba ti 3 do 4 soma sigurno ako ides turisticki
Mislim da je najbolje da odes preko faksa fora travel and work.. 3 meseca imas posao solidna plata itd
kao sto sam rekao zavisi kakva ti je situacija u SRB.. ti kao Pool cleaner.. mozes da zaradis pare da prezivljavas(opet PO MENI, bolje ziveti tako u USA nego muciti se u ovoj jadnoj zemlji).. Sa tim poslom nije lako finansirati porodicu.. tj manje vise nemoguce.. ali mozes da zivis i jedes 2kg mesa dnevno
Poslovi se placaju od 7do 12$ po satu ti "pocetnicki"..
Zemlja je manje vise savrseno sredjena .. i ja i svaki normalan covek.. pa i veliki % amerikanaca mrzi americku vladu.. ali zemlja je vrh
inace mislim da je mnogo bolja situacija trenutno u Canadi tj gotovo sam siguran nego u USA
Da dodam.. ako ides travel i work.. sto kosta mislim oko 3soma dolara.. te pare mozes opusteno da povratis tamo kad budes radio.. Mnogi su okretali "velike" pare za kratko vreme u USA preko toga.
Znaci razmisli brzo i odluci.. jer najbolja prilika je preko faksa otici.. najlakse se viza dobije.. ovako ti ostaje green card lutrija pa te mozda izvuku za koju god