Pa nije ni cudo sto dodju momci od 16-17 godina, i hoce prirodno da se "nagruvaju" nece (protejine i krejatine) da ne postanu kao ovaj gospodin... Ili tek da uzmu hemiju pa da Mr. Olym pocne da strepi za titulu...
Covece - deca od 16-17 godina, razmisli na kom si onda nivou psihicki...
Nisi nam postavio slike iz perioda u masi, nemas slike iz proslih 14 god, ishrana je u najmanju ruku cudna kada je posmatra neko ko nije takmicar, a ne nekome ko je odradio bar jednu dijetu natural (bar jednu)...
Jel ti shvatas sta pises, da u masi imas 85kg a na defki 80, da ti je struk na masi 82 a na defki 80... Da si se spremao za jedno takmicenje znao bi koliko samo vode (kg) izbacis kada izlazis na binu... Velika kvalitetna kilaza na tvoju visinu, punoca, oblici itd... za pocetak pogledaj grudi (to je meni prvo upalo u oci)...
Radis 2.5h treninge dnevno, a katabolizam je za tebe misaona imenica, nepostojeca stvar... Posle Hansa ti si definitivno moj favorit...
Neverovatno je uopste da ova tema moze ozbiljno da se komentarise, a ja sam ti na pocetku rekao svaka cast za formu i to stvarno mislim..