I sad se mogu po raznim forumima cuti price tipa "Dozvolili smo da nas isprovociraju", i "ovo nije smelo da se desi,ovo samo njima ide na korist".Precednik je osudio "huligane",a ministar za KiM izjavio je da ovo nije smelo da se desi,BAS SAD KAD SMO U PREGOVORIMA BILI NADOMAK RESENJA....
Pregovora nema i nemoze biti,tamo gde se jedna pregovaracka strana cvrsto drzi svog stava i neodstupa nimalo.
Mi smo dozvolili da raznorazne organizacije dodju na KiM.
Parce svoje zemlje smo im (silom doduse,ali to je sasvim nebitno) predali da se oni na njemu igraju drzave.
Godinama mozete cuti da je u nekoj enklavi dole pretucen srbin,cak je bio i slucaj silovanja jedne nase devojke.
Po Beogradu se prica o A.C.A.B.,sidjite dole da vidite sta je to....
Tolerisali smo i 24 mart 2004e,.Svo to vreme se "vode pregovori" dok su goreli srednjovekovne crkve i manastiri.
U pregovorima im je nudjen"status vise od autonomije".Kad smo na referendumu izglasali da im se to ponudi?Koja je to stranka imala u predizbornom programu?
I eto koliko smo mi odstupili.12 godina idemo nazad,povlacimo se,a oni idu napred.Napreduju.
Od ceg su oni odstupili u ovih 12 godina?
Sta bi svaka druga drzava na svetu,ako je iole drzava uradila u ovoj situacciji?U toj cuvenoj rezoluciji 12 44 stoji da SRBIJA IMA PRAVO DA NA KOSOVO I METOHIJU VRATI DO 12OO VOJNIKA.
I kad je momenat za to nego sad?Sta se ceka da dole vise nebude nijednog srbina?Nekazem da treba da osvajamo Pristinu ili neznam ti ni ja sta sad,nego da na sever Kosova, i u enklave u dubini rasporedimo nase snage bezbednosti.
Imali smo priliku da vidimo kako strane vojske brinu o bezbednosti nasih ljudi dole.
Sad ce naravno vecina da kaze kako su to bajke,jer bi tako izbio rat,pa bi nam ovi jaci je*ali kevu...
A ovako nam je lepo.
Nije vam zao naseg naroda koji dole pati,ali vam je zato zao kad vidite da neki izbeglica ima skup auto,kucu i telefon,ili radi u drzavnoj administraciji.
Srpska zavist.
Menjali bi se sa njima malo aaa?
Da vama neko spali kucu,da vam pobiju drage ljude,na traktoru dodjete u nepoznato?Meni je drago da se ti ljudi nesmrzavaju zimi po kolektivnim centrima,i ako ih je drzava pomogla zavist nece ovladati mojom dusom....
A ovom narodu dole sto se bori kako zna i ume za opstedrzavni interes mogu samo da kazem
SVAKA CAST BRACO!