Nikad mi se ne bi ogadila, samo kad imao da jedem svakidan. Jos kad znam ratem od nje .... Jbs monotoniju
Citat: nemanja1234 Jul 20, 2011, 06:26:54 posle podneBas cu da pogledam te paradajz soseve. Ako neko zna jos neki, neka javi.BokY_LASamo nisam razumeo ovo sa net carbs iz paradajza... Jer paradajz iovako ima oko 3g secera na 100g. Pa sam mislio da se ti sosovi kuvanjem (dok se ne postanu gusti), na kraju imaju vise secera, jer voda ispari. Ali da ne lupam, pogledacu.pa net carbs tj ostali Carbsi (koji nisu vlakna) koji su iz paradajiza.. nije puno dodato ni u tomatinu itd..inace ima u Metrou milion paradajiz sos-eva bez dodatog secera.. ja sam uzeo mutti.. pise 4.6carbs na 100g sto je malo.. ne pise koliko su vlakna
Bas cu da pogledam te paradajz soseve. Ako neko zna jos neki, neka javi.BokY_LASamo nisam razumeo ovo sa net carbs iz paradajza... Jer paradajz iovako ima oko 3g secera na 100g. Pa sam mislio da se ti sosovi kuvanjem (dok se ne postanu gusti), na kraju imaju vise secera, jer voda ispari. Ali da ne lupam, pogledacu.
Citat: BokY_LA Jul 23, 2011, 11:53:14 posle podneCitat: nemanja1234 Jul 20, 2011, 06:26:54 posle podneBas cu da pogledam te paradajz soseve. Ako neko zna jos neki, neka javi.BokY_LASamo nisam razumeo ovo sa net carbs iz paradajza... Jer paradajz iovako ima oko 3g secera na 100g. Pa sam mislio da se ti sosovi kuvanjem (dok se ne postanu gusti), na kraju imaju vise secera, jer voda ispari. Ali da ne lupam, pogledacu.pa net carbs tj ostali Carbsi (koji nisu vlakna) koji su iz paradajiza.. nije puno dodato ni u tomatinu itd..inace ima u Metrou milion paradajiz sos-eva bez dodatog secera.. ja sam uzeo mutti.. pise 4.6carbs na 100g sto je malo.. ne pise koliko su vlaknaGledao sam u maxiju, i jedan koji ima najmanje uh je imao 11g, a ostali su oko 24g na 100g.Jel si to gledao u Metrou u Beogradu? Nisam nikad tamo bio. Da li vazi ono kao ranije da ne moze da se udje bez neke kartice (koju dobijes samo ako imas privatnu firmu), ili moze da udje ko hoce?