evo ti jedan trening da malo pokrenes biceps i triceps
radis 5 superserija
radis prvo uske zgibove 4-6 ponavljanja odmah zatim tj. negde za 10s radis pregib jednorucnim tegovima na kosoj klupi 8-10 ponavljanja onda 2 min. pauze pa sve ponovo
za triceps 5 superserija
5 ponavljanja propadanja nakon 10s radis triceps ekstenziju sa konopom inad glave 10-12 ponavljanja pa 2 min. pauze pa sve ponovo
mozes dodati tezine kada radis zgibove i propadanja ako ti je malo sa svojom tezinom
Hvala na programu. Ovo bi video da primenim posle nekog vremena. Mislim da moj trenutni problem lezi u tome da sam previse forsirao biceps a izgleda i triceps pa mi je slab napredak. Sasadim mi je rekao najednostavniji nacin kako da probam da ga "probudim" a jos nisam tako radio.
Inace za triceps radim 3 vezbe. I lat masina sa V sipkom, zatim potisak na bench klupi sa grudi (obozavam ovu vezbu) i za kraj odradim ili iznad vrata da odizem bucicu sa 2 ruke ili radim na lat masini iznad glave. E, sad, tu zadnju vezbu kada radim iza glave. Nekako ne mogu da procenim koji bi mi hvat najvise odgovarao? Da li mozda da uzmem sa kanapom? Ja uglavnom radim sa ravnom sipkom pa uhvatim negde izmedju tj da se razlikuje hvat od prve i od druge vezbe.