Vidim da ne vices vise.
Naucices nesto i o Bonton-u na kraju. Bice nesto od tebe.
Ti ili ne citas ili ti je secer ispod normale pa ne vidis sta sam napisao ranije:
PA JA NISAM NI PRIJE VIKAO A NECU NI SAD MOŽDA BI BILO BOLJE DA ODEŠ MALO OCISTIT UŠI JER SE NIKO NE TUŽI NA MOJ GLAS OSIM TEBE ZATO OBUCISE I AJDE U DOKTORA DA TI UŠI OCISTI KAD NEMOŠ VEC SAM !!!!
Gde sam jasno stavio da znanja da pocetnici treba da forsiraju vise bazicne vezbe od izolirajucih.
sa extra velikim tezinama -OVA GLUPOST JE JOŠ BOLJE
Ja sam u svim mojim pripremama za moja takmicenja naravno radio izolirajuce vezbe, i nemoj da ispadas glup sa ovim sto si rekao: "Mozda bi bio 2. a ne 3."
ZAŠTO PA !!! NISI DOVOLJNO TRENIRAO
To nije neki rezultat, i ja sam svestan toga. Ali pored ostalih mojih rezultata, ja sam se makar usudio da izadjem na takmicenja, a ako mislis da si ti nesto, izvoli probaj, spremi se.
JA SAM IMAO SVOJU KARIJERU JAKO USPJEŠNU I ZA MENE JE DOKAZIVANJE ZAVRŠENO ALI, JA KOJI SE NENATJECEM U MOGU U SVAKOM TRENU STAT UZ RAME S TEBOM ALI ZAPAMTI JA SAM REKREATIVAC A TI NEKI TAKMICAR
Samo pazi sudije tamo ne ocenjuju takmicare kada prstima povlace kozu sa stomaka na dole
SAD TEK VIDIM DA SVE SVOJE ARGUMENTE DAJEŠ NA PRETPOSTAVKAMA !!!!ILI CAK DA IMAŠ PROBLEMA S VIDOM
No dobro vidim da si nadrkan, ne vredi se sada sa tobom raspravljati.
ZAŠTO JA SAM OVDI DA SE POMOGNE A NE DA SE PREPUCAVAM JER MI TO NETREBA ALI KAD MI SE NETKO OBRATI ;"LJUBAZNO" CU MU ODGOVORIT NA NJEGOV UPIT !!!!!
Ti si ipak "fitnes instruktor" jebi ga, hehe
A MOŽDA PAK DA SAM TI JA TRENER BIO BI "1" I BIO NAJBOLJI
Moj ti je savet, idi odradi jedan kardio da se malo smiris.
A MOJ HMMMMM OSTAT CU SUZDRŽAN !!!!!!! :wink: :wink: :wink: