Opet se ljutis.
Pa ko je reka dase ljutim na temelju cega ti to pretpostavljaš!!!
Pogledaj malo pravila po svakom forumu, pa ces videti da svuda vazi isto pravilo - ko pise velikim slovima znaci da vice, dere se.... Tada ces shvatiti da ta pravila nisam izmislio ja nego su univerzalna svuda po forumima ili na chat-u uopste. Idea
Ja sam pristojan a i znam citat mogu li te zamolit da mi daš di ima pravilo pisanja na forumu!!!
Ako mislis na Pedju sto pise velikim slovima, e pa vidis, on ima pravo na to zato sto je "General Of Army".....
Je li on jedini ako je ja necu više pisat velikim slovima :wink: :wink: :wink:
U vezi tvoje sportske karijere nemam razloga da sumljam u tvoje rezultate. Samo ti kazem moje misljenje o svemu ovome. Vrhunac nekog sporta je kada neko osvoji neku medalju, pehar, diplomu. Zar ne.
Apsolutno se slažem
A u vezi tvog "biznisa", "Fitness Instructor", hehe. Ma samo napred, zelim ti da jos dugo dugo, zaradjujes za "kruh", sa ovim poslom.
Ja nekažem da znam ali znam da iman rezultata u poslu jer niko nije glup da kupuje macka u vrici ja mislim da sam i izgledom potvrdio svoje znanje
koje nije nešto sjajno al je sigurno bolje od mnogih
Bas me nasmeja ova tvoja nervoza. Laughing Kao sto neko race dijete su cudo.
opet neke cinjenice nevolim nešto pretpostavljat ko je nervozan ja ili ti
ja bi molio jedan odgovor od tebe
nađi mi 1 dvd tj trening nekog profesionalca a da neradi izolirajuce vježbe na treningu za bilo koje mišicne djelove
a možda da si i ti radio izolirajuce vježbe bio bi 2 a ne 3 !!??(3rd PLACE - MEN CLASSIC - 15th BALKAN BODYBUILDING, FITNESS & BODY-FITNESS CHAMPIONSHIPS)Pozdrav.
Ziv bio.
POZDRAV I TEBI I POŽIVIO MI I TI