Pedja, prvi deo klipa ne moze da se gleda.
BRAVO GENERALE........
У трећем и четвртом делу:NOTICE This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. Можда би било најбоље да се баци аvi фајл целог ДВД-а од 700МB на неки торент.
Citat: freelancer Avgust 02, 2011, 02:28:59 posle podneУ трећем и четвртом делу:NOTICE This video contains an audio track that has not been authorized by WMG. The audio has been disabled. Можда би било најбоље да се баци аvi фајл целог ДВД-а од 700МB на неки торент.ovde drefitvino nesto nije okti si prvi koji je ovo prijavio....uffffffali npr meni sve radi normlano
Људи, ви се зезати са мном. Ево покушавам и од куће и имам исти натпис и нема звука на трећем и четвртом делу. Исто просеравање о копирајту. Стварно су шабани. Баш ћу да слушам Пеперсе са оваквим квалитетом звука... [/quoteCitat: freelancer Avgust 02, 2011, 06:21:20 posle podneЉуди, ви се зезати са мном. Ево покушавам и од куће и имам исти натпис и нема звука на трећем и четвртом делу. Исто просеравање о копирајту. Стварно су шабани. Баш ћу да слушам Пеперсе са оваквим квалитетом звука... Skini video na komp i odgledaj.Onda nemas problema sa zvukom..
Људи, ви се зезати са мном. Ево покушавам и од куће и имам исти натпис и нема звука на трећем и четвртом делу. Исто просеравање о копирајту. Стварно су шабани. Баш ћу да слушам Пеперсе са оваквим квалитетом звука...