vije godine radite s jednom te istom tezinom, ili ako je razlika u te dvije godine bijednih 5-10kg, dakle koliko god da koncentraciju i svasta nesto podizete, doci ce granica, a to postepeno MALO dodavanje tezina svakih godinu dana dovesce da nakon 10 godina treninga mozete raditi sa velikom cifrom, sto je onda fazon smanjivati.. jer ste nakon 10 godina vec iskusan vjezbac, i mentalno i fizicki..
ja mogu mišic jako kontrahirat sad i prije 5 godina a u oba slucaja kontrakcija ce bit MAKSIMALNA !!!!
MIŠIC NECE NIŠTA ZNAT OSIM DA JE MAKSIMALNO KONTRAHIRAN
dakle jos jednom ponavljam, meni nije bitno sta ce komsija od komsije reci o meni, ali nema mi logike da se tezine smanjuju, to mi zvuci sasvim nelogicno.
PROBAJ SVATIT OVAKO RADI SA MAX TEŽINOM ALI PRAVILNO I MALO VIŠE SE KONCENTRIRAJ PRILIKOM IZVOĐENJA VJEŽBI ZAPAMTI NECEŠ NI NA JEDNOJ VJEŽBI DIGNIT 100 KG 10 PUTA!!!!
PRIMJER RADI BENCH PRESS DO KRAJA TAKNIVŠI PRSNU KOST IZBROJI 2 SEK TE PRILIKOM ISPRUŽANJA(TJ KONTRAKCIJOM PECTORALISA) NEMOJ RASTERETIT MIŠIC TJ NEMOJ POKRET IZVEST DO KRAJA DA SE NE IZGUBI KONTRAKCIJA TEMPO SPUŠTANJA JE 3 SEK .ZA VRJEME POTISKIVANJA NA BENCH KLUPI NEKA SU TI NOGE PODIGNUTE TJ CINE PRAVI KUT IZMEĐU BEDRAI TRUPA
NAPRAVI OVAKO NA SLJEDECEM TRENINGU PRSA I RECI MI S KOLIKO KG S NAPRAVIO 10 PON!!! :wink: :wink: