ko šalje mišicu signale da se kontrahira težina ili glava (mozak)?
Protupitanje je li ti vježbaš glavom ili utegom Kg???
još jedno pitnje jesi li kad dobio upalu mišica od tih pustih Kg ako nisi onda dođi u Split u CHAMPION GYM i garantiram ti da neceš moc hodat od boli u nogama a težina nece bit veca od 70 kg i više od 12 pon!!!
Još nešto radit ce mo trening "KONCENTRICNE KONTRAKCIJE" evoga sve sam ti reka !!!
upravo tako, mozak salje signale.. mozak je glavni.. ali ako ti radis godinu dana sa jednom te istom tezinom (i to vrlo malom) vala ce se i mozak zapitati sta je ovo u PM
dalje.. odradim ja svakih mjesec dana jedan trening (recimo prsa, 3-4 serije jedne vjezbe sa 15-ak sekundi odmora medju serijama, zavrsim prsa za 15 min, nebitno, to je super da se malo misic sokira) sa 60kg vjerovao ili ne, i dobijem upalu kakvu nikad ne dobijem, kazem opet nisam protivnik toga, ali da stalno radim sa 60kg ako recimo mogu sa 120 pravilno, to mi ne ide..
to je dokaz da ne bjezim od takvog principa, ali nema teorije da stalno radim sa extremno malim tezinama..
ma hajd da vise ne lupetam, posto mnogo misle tako, a i nisam neki kurac da mogu da prosipam znanje, ali jos jednom ponavljam da nisam protiv takvog principa trenigna, samo eto.. da je to bas 100% tako, dovoljni bi bili sklekovi, cucnjevi, vratilo, ledjni i trbusni kao u osnovnoj skoli, ne bi postojale teretane..