Novembar 25, 2024, 02:14:51 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: PRESA  (Pročitano 26397 puta)

Spartak

• Gost
Re: PRESA
« Odgovor #30 poslato: Avgust 30, 2006, 10:07:27 posle podne »
ljudi,skinite15-20kg sa sipke i spustite guzu do poda,rezultati ce biti jos bolji,necete sjebati ledja ako kontrolisete tezinu i poznajete svoje tijelo koliko moze da izdrzi.To su samo izgovori.Ja u mojoj "teretani" nemam ni presu ni extenziju.Odradim 5 serija cucanj duboki od 15-8 ponavljanja piramidalno a onda 3 opadajuce serije sa skupljenim nogama...dodam jos i 3 serije iskorak kratki dugacki i bocni i na kraju listovi.I noge napreduju!

Van mreže LUC1FER

• Light Heavyweight Member
  • One 'n' Only - X3M Gym
    • http://www.benchmark.co.yu, www.x3mgym.com
« Odgovor #31 poslato: Septembar 03, 2006, 02:56:20 posle podne »
Ja od prvog dana radim duboki cucanj. I u teretani u koju sam presao svi rade do poda i to sa mnogo vecim tezinama od 150kg tako da ti to nije neki reper. Ja sa svojih 75kg do poda radim serije sa 120-130 a tek oni momci od 90-100 kg...

Van mreže Markoni

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #32 poslato: Septembar 03, 2006, 03:32:22 posle podne »
svaka cast 130kg , odlicno

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #33 poslato: Septembar 03, 2006, 05:09:26 posle podne »
EVO TI...

380KG 8)  8)  8)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #34 poslato: Septembar 03, 2006, 05:24:53 posle podne »
Citat: chokolino
ova je super ,koliko maksimalno ides na ovoj presi?pravo je strma
..ZA MENE JE REC MAXIMALNO ODAVE PROLSA PRICA....

A SADA VIDIM I DA JE ANVECA GLUPOST TO RADITI

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #35 poslato: Septembar 03, 2006, 05:33:16 posle podne »
ok postujem to ,znaci nikad npr ne probas izmedju serija da natovarish jos pa da predjesh limit ,mene uvijek nesto vuce da probam vishe
........I JA SAM PRLEAIZO LIMIT I SADA IMAM TESKO OSTECENJE 4 DISKUSA...

OD KOJI 2 DIRAJU KICMENU MOZDINU...

HAVE NICE DAY

Van mreže want3d

« Odgovor #36 poslato: Septembar 03, 2006, 05:40:16 posle podne »
i sta si postigao sa tim,cuj da predjes limit,dobro tebe mozda vuce,mene licno ne,mislim da na taj nacin i necu izgraditi bas nesto misic.nadam se da ne ides u teretanu da bi pricao koliko si max gurnuo... :D:D:D

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #37 poslato: Septembar 03, 2006, 06:00:48 posle podne »
Nista ispod 6 ponavljanja nema smisla!!!
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže Manimal

• I'm The King Of Fatness
« Odgovor #38 poslato: Septembar 03, 2006, 06:03:21 posle podne »
ma kakvi  nije to to ,samo se trudim drama da radim sa velikim tezinama  sa malo ponavljanja posto forsiram masu,a ja mislim da je to kljuc uspjeha,ali ne idem u teretanu da se hvalim nije to to,ja imam neki svoj cilj u glavi  i drzim se toga ,

Samo moras sam sebi da kazes da je to maksimalna tezina sa kojom radis negdje izmedju 8-12 ponavljanja.

Maksimalna tezina sa samo jednim ponavljanjem (jednako) velika sansa da se povredis, a to se posebno odnosi na pocetnike.

Ako vec hoces da radis sa VECIM TEZINAMA probaj da ne ides ispod 5 ponavljanja.

Van mreže fitness_instruktor

• Middleweight Member
« Odgovor #39 poslato: Septembar 03, 2006, 06:06:48 posle podne »
ja mogu cucnit 150 kg 8 puta (timesam dobio okladu mogu posvjedocit i neki ljudi koji su ovdi na forumu)a sad radim 60 kg 8 puta i umirem tehnikom koju je Peđa (moj mentor)opisao 1000000000 puta
MIŠIC NEMA OCI I NEZNA S KOLIKO Kg RADIŠ SERIJE ON SAMO OSJECA OPTERECENJE!!!
ALI MALO LJUDI ZNA KAKO JE IMAT DISC. HERNIJU !!!!!
NEDAO BOG NIKOME TAKVO ZLO!!!!

Van mreže want3d

« Odgovor #40 poslato: Septembar 03, 2006, 06:23:44 posle podne »
MIŠIC NEMA OCI I NEZNA S KOLIKO Kg RADIŠ SERIJE ON SAMO OSJECA OPTERECENJE!!!

bravo instruktore,o tome se radi :D:D:D

Van mreže want3d

« Odgovor #41 poslato: Septembar 03, 2006, 07:04:49 posle podne »
pa dobro milos je milos,njemu je 100 kg na bendzu ko meni sama sipka(haj sad ostavimo to)

usput da kazem set dvd-ova od milosa su fenomenalni pogotovo 3 dvd gdje prica o prehrani,vidi se zna i zasto ga smatraju jednim od najtalentovanijih bb na svijetu,zna covjek sta prica

gledao sam milosa i onog njegovog pomocnika(zahvaljujm se i ovom prilikom zoki sto mi je posudio te dvd-ove) sto izvodi vjezbe i par puta se desavalo,pa cak i sa malim kilazama uz potpuno kontrolu pokreta i potpuno pravilnog izvodjenja sto je slucaj na onim dvd-ovima od milosa,,uz puno kontrakciju misica..da ne nabrajam i da skratim,desavalo se da je njegov pomocnik imao problema(ako to mozemo tako nazvati) sa izvodjenjem,da je zastajkivao i da mu je milos pomagao pri izvodjenju sa tezinama,i ako malim tezinama ,mislim da ako ste obracali paznju da ste morali primjetiti...pozz

Van mreže fitness_instruktor

• Middleweight Member
« Odgovor #42 poslato: Septembar 03, 2006, 09:19:42 posle podne »
a sad da napucas noge sa 60 kila ne znam ali ja to ne mogu da povjerujem ,milos na dvd u pokazuje vjezbe sa 60 kg ali ne vjerujem da radi sa toliko ili onaj sto pokazuje nebitno,ti si u pravu donekle , po meni je ona stara sto kaze SILA MASI DAJE UBRZANJE , samo ja je drugacije zumacim peace my niggaz

VIDIM DA SAD NISI DOBRO POGLEDAO MILOŠEV DVD
ZATO CU TE JA ZAMOLIT DA POGLEDAŠ MALO BOLJE DVD I TO ONAJ ODLOMAK KAD PRICA O BENCH PRESSU I DVJEMA USPOREDBAMA (VJEŽBACIMA )!!!

SILA MASI DAJE UBRZANJE -KAKVE TO IMA VEZE SA REPETITIVNOM SNAGOM!!! :?:  :?:

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #43 poslato: Septembar 03, 2006, 09:33:36 posle podne »
Nije da branim chokolina, ali donekle je upravu..
Milos je upravo povrijedio kvadriceps na treningu jednom prilikom radeci hack cucanj sa nesto bruku kila.. e sad naravno da on sada radi neke gigantske serije sa malom kilazom, i da trenira recimo look wood-a na bench pressu sa malom kilazom, ali nekad je potrebno upotrijebiti i vece tezine da bi misic mogli sokirati.. u biti jeste istina da je bolje raditi sa manjom kilazom vise ponavljanja i bolje koncentrisano, ali da je to cijela filozofija treninga, i nije bas, onda bi se covjek od ˝maksimalno kontroliranih i pravilnih sklekova˝ mogao izgraditi, sto nije slucaj.
mozda malo ovo laicki govorim jer mi je znanje nula ako cemo uporedjivati instruktora i ostale iskusnije vjezbace sa mnom, i zagovaram Miloseve principe treninga, ali je ocito da ni on cijeli zivot ne trenira noge sa gigantskim serijama tj. malim kilazama ili da radi cijeli zivot bench sa 60 ili 80 kg ...
sve u svemu, ko procita od pocetka do kraja, vidjece da ovdje nema nista pogresno..

Van mreže IFBBPro

• Heavyweight Member
« Odgovor #44 poslato: Septembar 03, 2006, 09:37:23 posle podne »
ali naravno da se sa chokolinom nikako ne slazem to za masu manje ponavljanja, stvarno ispod 6-7x nema smisla nista raditi, masa je u ishrani i to se vec odavno zna..
tako sam prije radio.. sve glavne vjezbe 3-4x.. e onda sam fino povrijedio desni pektoralis pa pauzirao prsa 2 mjeseca dok se nisu oporavila, e onda sam sve zive vjezbe poceo raditi nista ispod 8-9x i osjecam super napredak, a povreda nema..