Od te 2 godine ja sam 4-5 mjeseci proveo u teretani(slabo sam citao forum) , kao sto rekoh kosarku sam definitivno batalio i sad se potpuno posvecujem teretani , ali meni je ovo prvi(valjda kako sam prestao sa kosarkom) put da se bukvalno "napusem" pa "ispusem" iako sam prije koristio monohidrat . Stari mi se vratio sa mora nije me mogao prepoznati. Malo mi je zakrzljalo znanje pa cu ga morati malo obnoviti. Uglavno sad cu izbaciti monohidrat(ionako nema ga jos nekih 100gr) skupit si kesha i uzet BCAA i GLUTAMIN.
sredi ishranu (ako vec nije sredjena) da imas neki unos proteina od 2,5-3g po kg, kupi whey, pa onda ako budes imao para BCAA i glutamin
[/quote]
Ishrana je sredjena , negdje oko 250gr P dnevno(98kg)...Whey imam(iso sensation) BCAA i GLUTAMIN imam u planu da nabavim...
Stari mi se vratio sa mora nije me mogao prepoznati.
bojim se da te stari nije mogao prepoznati od necega drugog
ali defitivno EPIC
stari ga nije mogoa prepoznati zbog upotrebe kreatina tj toliko se napuhao da je covek mislio kada je dosao kuci da mu je svarceneger (komandos) kucu zauzeo i trazi otkup za sinu mu
To sam vise figurativno rekao nego je tako. Pedja imam osjecaj da me ne razumijes sta hocu da kazem tj. pogresno si protumacio , mozda sam se i ja pogresno izrazio.