Mirko Filipović: Chael Sonnen je glup i ograničen
Bivši izazivač za titulu srednje kategorije i borac koji se najviše istaknuo u prestižnoj organizaciji svojim "darom govora", Chael Sonnen, u nekoliko se navrata okomio na gotovo sve MMA veterane koji su se proslavili u Prideovom ringu.
U chatu za Gol.hr, Mirko Filipović je prvi put prokomentirao riječi nekada suspendiranog i za pranje novca optuženog Sonnena.
"Nikada se nisam volio spuštati na taj nivo. Nisam ja prvi na kojeg se on okomio. Jednom sam prilikom pitao UFC-ovog zaposlenika da li je Sonnen lud ili je toliko gladan promocije. Odgovorio mi je "both", znači oboje.
Ne ljutim se na Sonnena, njemu se na faci vidi da je ograničen i da mu je kvocijent inteligencije jednak broju dječjih patika. To se vidi po njegovom licu i načinu komunikacije. Da ne spominjem neslane šale s Minotaurom i vrijeđanje i omalovažavanje jednog Fjodora, Wanderleia Silve, mene i svih ljudi čiju slavu nikada neće dostići.
Očito je lud no ne mogu se naljutiti na njega. To je kao da se naljutim na osmomjesečnog sina koji je neki dan u dnevnom boravku rukama uzeo zemlju iz cvijeća i bacio ju na pod. On je dijete, on to ne razumije. Tako ja i s ovim Sonnenom, kao da on razumije što priča. Žao mi je jedino što nema 20 kilograma više, volio bih ga nalupati."
www.profightstore.com