Novembar 02, 2024, 11:21:38 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.336 poruka u 18.764 tema - 20.969 članova - Poslednji član: ubita
X3MShop banner

Autor Tema: Moj plan ishrane za definiciju  (Pročitano 34954 puta)

Van mreže Pocetnik993

• Middleweight Member
  • Teretana Druga MAMA :)
Odg: Moj plan ishrane za definiciju
« Odgovor #15 poslato: Jul 05, 2011, 02:14:14 pre podne »
te vage nisu tacne!

Van mreže Dominikanac

• Heavyweight Member
  • No pain, no gain!!
« Odgovor #16 poslato: Jul 05, 2011, 04:14:15 pre podne »
Alo druze.. O kavih 3% BF pricas... Toliko imaju pro BB i to u trenutku takmicenja kada su najsuvlji. Tvoje telo i ako bi u najludjim snovima doguralo do 3% ne bi moglo da izdrzi tako nedelju dana! Ti kao neko ko nije prof bb trebas biti sretan sa BF od oko 8% i to je vrh! Ta vaga na kojoj s meris lupa gluposti. Da bi izverio BF treba da ti mere debljinu koze sa vis delova tela i onda izracunaju prosek.
Sunce koje przi ko da kaze da izdrzim, vetar muzika za usi, ritam kisa koja pljusti

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #17 poslato: Jul 05, 2011, 06:06:26 pre podne »
ja kada sam merio % bf 5 dana pred takmicenje u swe gde sam imao zivotnu formu,vaga mi je pokazala da ima 24% BF :D

Van mreže Rade Serbedzija

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #18 poslato: Jul 05, 2011, 11:11:10 pre podne »
Dobro ako te vage nevaljaju kao sto kazete onda stvarno ne znam koliko masti imam jbg....bez obzira svkako cu da pratim ovaj moj plan mesec dana da vidim rezultate....evo slika posle jutarnjeg kardio na prazan stomak kontam da imam ispod 10% sad koliko ne znam gde moze to preofesionalno da se izmeri u ns ?

Uploaded with ImageShack.us

inace sto je tenssa pitao evo vidis na slici gde sam zaokruzio zeleno to je visak koze bile bi vene tu mislim idu ali ih visak koze sprecava da se vide...taj problem moram hirurski da odstranim jbg kad nema drugog nacina.....zna neko ko to radi povoljno mini abodminalnu plastiku ?

ja sam sa 91kg od debelog gmaza bez misica ispod min prosecnog coveka otisao na 69.5 sadasnje stanje za nekih 13 meseci uverio sam se da je sve moguce.....jbg tako da bez obzira sta ko kaze ja cu pokusati da odem na 3%...

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #19 poslato: Jul 05, 2011, 12:19:47 posle podne »
A zasto je uopste bitno koliki ti je %bf? Kladio si se sa nekim da ces imati 3% ili sta...? Ti gledaj ogledalo i prema njemu se orijentisi.
Jos pominjes i operacije??? Sta ce ti to?
I sam si napisao koliko si imao kg, i da si uspeo da smrsas, da si video da je sve moguce...bla bla. E pa kada je sve moguce sada kreni da pakujes misice, i taj visak koze ce nestati i bolje ces izgledati. Imas sada lepu osnovu za dalji napredak ako to budes znao da iskoristis.
Ako ne, onda jbg idi pod noz, radi liposukciju, zatezi se ili sta vec....ali to nije resenje.
I zapitaj se da li bi bio srecniji kada bi znao da ti je bf 3% a da nisi zadovoljan onim sto vidis u ogledalu, ili da ti je bf 10% ali da si zadovoljan svojim izgledom?
Ili ukratko, bf% je najmanje bitna stvar u celoj ovoj prici! :)

Van mreže Pocetnik993

• Middleweight Member
  • Teretana Druga MAMA :)
« Odgovor #20 poslato: Jul 05, 2011, 12:21:30 posle podne »
Al ti treba da udaris po masi,
sto se toliko fokusiras na taj stomak?
MASA!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #21 poslato: Jul 05, 2011, 03:00:45 posle podne »
ja se bojim da je kod tebe doslo do reverse u glavi (nemoj ovo pogresno da shvatis molim te)
DETE
TI SI EXTREMNO MRSAV i ovako i sada zelis da ides jos dole
kao sto rekoh bojim se da je kod tebe doslo do problema koji izaziva strah od gojaznosti i sam sebi si uvek debeo i sam sebi uvek imas viska kg i sl..
moj ti je savet da ne PODLEZES autosugsetiji bilo koje vrste vec da pokusas da realno salgedas sliku sam ili ukoliko to nemozes sam nadji nekoga ko ce da ti pomgne i ukaze na to da si ti sada tj tvoje telo u fazi potpuog katabolizma sto se moze videti na ovim slikmima te da i ukoliko ovako nastavis rizkujes neko organsko oboljenje
kao sto rekoh
molim te nemoj ovo krivo da shvatis ali ti ODISTA NE TREBA DA SKINES NI JEDAN GRAM SA SEBE A NE DA TEZIS KA TOME DA SKIDAS MASTI JER IH NEMAS I JEDINO STA MOZES DA URADIS JE DA TI TELO PROZEDERE SAMO SEBEI DA POSLE TOGA KRENE NA OROGANE..

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #22 poslato: Jul 06, 2011, 10:28:05 posle podne »
ja se bojim da je kod tebe doslo do reverse u glavi (nemoj ovo pogresno da shvatis molim te)
DETE
TI SI EXTREMNO MRSAV i ovako i sada zelis da ides jos dole
kao sto rekoh bojim se da je kod tebe doslo do problema koji izaziva strah od gojaznosti i sam sebi si uvek debeo i sam sebi uvek imas viska kg i sl..
moj ti je savet da ne PODLEZES autosugsetiji bilo koje vrste vec da pokusas da realno salgedas sliku sam ili ukoliko to nemozes sam nadji nekoga ko ce da ti pomgne i ukaze na to da si ti sada tj tvoje telo u fazi potpuog katabolizma sto se moze videti na ovim slikmima te da i ukoliko ovako nastavis rizkujes neko organsko oboljenje
kao sto rekoh
molim te nemoj ovo krivo da shvatis ali ti ODISTA NE TREBA DA SKINES NI JEDAN GRAM SA SEBE A NE DA TEZIS KA TOME DA SKIDAS MASTI JER IH NEMAS I JEDINO STA MOZES DA URADIS JE DA TI TELO PROZEDERE SAMO SEBEI DA POSLE TOGA KRENE NA OROGANE..

Posto su mi mnogi rekli da batalim gubljenje masti itd.....no uvideo sam i sam :)  poslusao sam ljude i batalio to i krenuo na masu za ova 2 dana sam se napunio ugljen hidratima posto sam bio skroz ispraznjen.....ishranu cu ostaviti istu kao sto sam napisao samo cu izbaciti 2 cardio treninga i animal cuts....cardio cu da radim 3 puta nedeljno po 50 min bajs,ubacicu vise uglejn hidrata po kg telesne tezine,i dobrih masti  taman da mi kcal bude 1000 vise u danima treninga i 500 kad odmaram nedeljom,to bi bilo to.

ovo bezveze da ubacim....posle punjenja ugljen hidrata osecam se 100 bolje    :)           Inace Hvala pedja na savetu.

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #23 poslato: Jul 07, 2011, 12:54:31 pre podne »
Ubaci i proteine pored tih UH i masti, da imas od cega da rastes i onda ce to da bude super, Imas odlicnu osnovu za napredak.

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #24 poslato: Jul 07, 2011, 01:09:58 pre podne »
Ubaci i proteine pored tih UH i masti, da imas od cega da rastes i onda ce to da bude super, Imas odlicnu osnovu za napredak.

Nisi procitao pocetak :) napisao sam ishranu samo sto sam je promenim tako sto sam ubacio vise UH i masti a izbacio sam animal cuts i 2 cardio treninga na dan.

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #25 poslato: Jul 07, 2011, 01:35:45 pre podne »
Procitao sam, zato ti i kazem :)
Ako hoces da dobijas misice moras da jedes vise proteina nego sto si to radio dok si mrsavio. Misici rastu od proteina, a ne od povecanog broja kalorija u toku dana.
Animal naravno da neces koristiti ako vec zelis da radis na masi, i kardio mozes da svedes vremenom na 1x nedeljno

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #26 poslato: Jul 07, 2011, 01:59:07 pre podne »
Ako hoces da dobijas misice moras da jedes vise proteina nego sto si to radio dok si mrsavio. Misici rastu od proteina, a ne od povecanog broja kalorija u toku dana.
Animal naravno da neces koristiti ako vec zelis da radis na masi, i kardio mozes da svedes vremenom na 1x nedeljno

Pa ako si procitao vidis da u planu ishrane ima 310g proteina :) dnevno to je xaxaxa valjda dovoljno zar ne :D hvala na savetu.

Spartak

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Jul 07, 2011, 02:31:29 pre podne »
zasto ne pocnes sa manjom kolicinom proteina pa vidis oces li napredovati ? 300 je prilicno visoko za tvoju gradju i misicnu masu

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
« Odgovor #28 poslato: Jul 07, 2011, 09:11:52 pre podne »

Pa ako si procitao vidis da u planu ishrane ima 310g proteina :) dnevno to je xaxaxa valjda dovoljno zar ne :D hvala na savetu.
E to nisam video, tj. nisam racunao. Definitnivno previse proteina za tebe. I sta ti je trebalo toliko proteina a hteo si da radis definiciju..ali nije ni bitno.
Gledaj da sada unosis oko 2,5gr/kg i trebalo bi da bude dovoljno ;)

Van mreže aleksandar84

• Middleweight Member
« Odgovor #29 poslato: Jul 07, 2011, 11:08:54 pre podne »

I sta ti je trebalo toliko proteina a hteo si da radis definiciju..ali nije ni bitno.

Mislim da gresis, tacnije, upravo mislim da ti na definiciji treba vise proteina, jer svega drugog ima manje...
ali dobro, tako ja gledam na pricu...
pozz