Novembar 02, 2024, 01:20:05 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.338 poruka u 18.764 tema - 20.969 članova - Poslednji član: ubita
X3MShop banner

Autor Tema: Moj plan ishrane za definiciju  (Pročitano 34972 puta)

Van mreže Rade Serbedzija

• Minimumweight Member
  • **
Moj plan ishrane za definiciju
« poslato: Jul 04, 2011, 04:32:47 posle podne »
Ako imate neke sugestije napisite slobodno planiram da  krenem ovih dana  sa ishranom po planu i treninzima pa cemo videti rezultate ubacicu slike trenutnog stanja kasnije pa cemo videti rezultate ishrane i treninga... na  pocetku-15-tog dana i 30-tog dana

Info o mom planu i ishrani:

6 treninga nedeljno 1 dan odmora

-Plan ishrane je isti za svaki dan samo sto cu nekad u jednom obroku umesto belog ubaciti konzervu tunjevine u salamuri ili zamenim belo u tom obroku oslicem.

-Kardio cu da radim 2 puta na dan ujutru cim ustenem ( trcanje i  bajs obrnem svaki dan ) a posle treninga sa tegovima (opterecenjem) 20 min odradim kardio na traci do 140 otkucaja.

-Voce sam skroz izbacio,povrce skuvam onu kesicu 450g mesanog pa ce mi trajati 2 dana.

-Od zacina so,biber,kari,origano itd....nista,samo na vodi bez icega kuvam i pecem.

-Od masti koristim malinovo ulje extra vergine koje malo polijem po belom mesu i belancima.

dakle ovako

ustajem 05:00 AM ! animal cuts pre nego sto otvorim oci

5:30 AM kardio sat vremena ako je u pitanju bajs  ako trcim 30 do 40 min
kad zavsim kardio prvi obrok

to ce biti otprilike izmedju 06:30-07:00 AM

-prvi obrok (5 belanaca jaje ss vece,dozer whey izolata iso 100 dymatize,50g braon pirinca kuvanog)

-drugi obrok 10:00 AM (5 belanaca,100g belog mesa,malo povrca mesanog oko 50g-iss multivitamin kesica)

-treci obrok 13:00 PM (5 belanaca,100g belog mesa,malo povrca mesanog)

-cetvrti obrok pre treninga 16:00 PM (5 belanaca,100g belog mesa,70g  braon pirinca)

(whey pre treninga i posle racunam kao 5 obrok)

30 min pre treninga dozer wheya iso 100

-U toku treninga Liquid Super Amino 23.000 - 50 ml

posle treninga dozer wheya iso 100

sesti obrok 20:00 PM (5 belanaca,100g belog mesa,malo mesanog povrca)

sedmi obrok 22:00 PM (200g ella sira)

22:30 PM spavanje.

Spartak

• Gost
Odg: Moj plan ishrane za definiciju
« Odgovor #1 poslato: Jul 04, 2011, 04:41:24 posle podne »
koliko kg sada imas ? bf otprilike ? baci neku sliku da vidimo stanje ?
ovo je koliko mogu da vidim 260 270 grama proteina i 100gr carbsa dnevno

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #2 poslato: Jul 04, 2011, 04:47:22 posle podne »

Ubacicu slike kasnije ili sutra,ja mislim da je i vise od 270g proteina oko 310g max po mojoj proceni (koristim belanca od onih najvecih jaja pa kontam da imaju 4g proteina po belancetu) i (znam da je puno proteina na moju kilazu ali hocu da odradim ovako da vidim rezultate),bf pre 2 nedelje bio 6.7% sad ne znam trenutno moram izmeriti,isto tako sam merio i kg 70kg kad sam merio i bf,planirao sam sutra da se izmerim bas.

Spartak

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Jul 04, 2011, 05:13:43 posle podne »
pa ako nategnes u gram :) al ja vazda racunam 3gr za bjelance, 20gr za piletinu, 25gr je iso,12gr je sir

Van mreže nemanja1234

• Flyweight Member
  • **
« Odgovor #4 poslato: Jul 04, 2011, 05:44:41 posle podne »
Ta belanca koja koristis (ako nista ne prostes, ili ti ne ode sa zumancetom kad odvajas) imaju 4-4.5g. Ako ih meris sirova videces da je svako belance po 40-43g (kad vec cepidlacim), a 100g belanca ima 11g proteina... Merio sam. Pileci file 21-22g (ako skidas svu onu mast i naravno kozicu).
Ne znam cime si meri, ali ti garantujem da nema sanse da imas 6,7% masti. To je  sigurno. Inace bi izgledao tako, da ti dijeta ne bi pala na pamet.

Na mreži Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #5 poslato: Jul 04, 2011, 06:22:36 posle podne »

Ubacicu slike kasnije ili sutra,ja mislim da je i vise od 270g proteina oko 310g max po mojoj proceni (koristim belanca od onih najvecih jaja pa kontam da imaju 4g proteina po belancetu) i (znam da je puno proteina na moju kilazu ali hocu da odradim ovako da vidim rezultate),bf pre 2 nedelje bio 6.7% sad ne znam trenutno moram izmeriti,isto tako sam merio i kg 70kg kad sam merio i bf,planirao sam sutra da se izmerim bas.

cek cek cek

imas 70 kg?
BF 6-7 %?

i radis na skidanju kg?
jer kretpoastljvam da je to svrha i cilj ovoe tortuture sa dva cardio treninga + trening sa tegovima..

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #6 poslato: Jul 04, 2011, 08:54:18 posle podne »

cek cek cek

imas 70 kg?
BF 6-7 %?

i radis na skidanju kg?
jer kretpoastljvam da je to svrha i cilj ovoe tortuture sa dva cardio treninga + trening sa tegovima..

Evo danas sam stao na vagu tu sto pusta neki elektricitet kazu da je odlicna,skuplja neka da pokazuje tacno sve....vaga kaze 69.5kg 6.1% body fat,62kg misica.

Pedja cilj mi je samo da skinem mast a da zadrzim misice,da odem na 3% bf to sam zacrtao....mislim to mi je cilj imam taj broj u glavi.

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
« Odgovor #7 poslato: Jul 04, 2011, 09:25:51 posle podne »
Ti da imas 6 BF imao bi vene preko stomaka, imas li ih?

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #8 poslato: Jul 04, 2011, 09:29:21 posle podne »
Ti da imas 6 BF imao bi vene preko stomaka, imas li ih?

Evo kad pustim slike videces....pa definitivno bi ih imao ali sam bio debeo pre pa imam problem sa viskom koze pokazacu na slikama treba da idem na mini ambodminalnu plastiku da mi skinu taj visak koze...ispod pupka to bas kvari izgled celom ambominalnom delu pored toga sto se vide plocice sve.

Van mreže Milos Zivanovic

• Heavyweight Member
  • Miloš Živanović
    • Facebook
« Odgovor #9 poslato: Jul 04, 2011, 09:45:12 posle podne »
Druze nemoj da se zaludjujes tim stvarima, oticices u katabolizam i licices na kostura...

Telo ima svoje mehanizme kojima se bori da zadrzi odredjeni procenat masti, a forma koju vidis kod nekoga za slikanje ili za takmicenje je takva da se drzi par sati ili dan, jer izbacujes i vodu itd...

ne bi da ti rusim snove ali 3% bf natural nije bas realno  ;)

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #10 poslato: Jul 04, 2011, 10:09:20 posle podne »
Druze nemoj da se zaludjujes tim stvarima, oticices u katabolizam i licices na kostura...

Telo ima svoje mehanizme kojima se bori da zadrzi odredjeni procenat masti, a forma koju vidis kod nekoga za slikanje ili za takmicenje je takva da se drzi par sati ili dan, jer izbacujes i vodu itd...

ne bi da ti rusim snove ali 3% bf natural nije bas realno  ;)

Hvala na info svestan sam svega toga :) videcemo rezultate na slikama dali cu se pretvoriti u kostura :) posto cu ih okaciti svake nedelje kako budem napredovao u peroidu od 30 dana koliko planiram da se pridrzavam plana,ja mislim da cu otici na 3% masti za nekih 20 dana ... ali videcemo

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #11 poslato: Jul 05, 2011, 12:13:22 pre podne »
Evo ovo sam sad uslikao bezveze pre spavanja

Uploaded with ImageShack.us

sutra cu da ubacim neke slike pa cemo videti rezultate....

Van mreže dame_3

• Light Heavyweight Member
    • Amino.Ba
« Odgovor #12 poslato: Jul 05, 2011, 01:05:25 pre podne »
negdje ti ta vaga (ili sta vec grijesi) jer nema sanse da imas 6% BF sudeci po ovoj slici, a ta 3% koja ti hoces i jos natural, mislim to je u domenu naucno-fantasticnog.
ne zelim da te demoralisem, ali toliki procenat imaju Pro BB i evo pogledaj kako izgledaju otprilike ;)
Train hard or go home !
www.amino.ba

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #13 poslato: Jul 05, 2011, 01:47:49 pre podne »
negdje ti ta vaga (ili sta vec grijesi) jer nema sanse da imas 6% BF sudeci po ovoj slici, a ta 3% koja ti hoces i jos natural, mislim to je u domenu naucno-fantasticnog.
ne zelim da te demoralisem, ali toliki procenat imaju Pro BB i evo pogledaj kako izgledaju otprilike ;)

Ako ja lazem vas vaga laze onda mene sta drugo da ti kazem.....jesi siguran da on ima 3% tu ? .....3% na koje bi ja dosao ne moze da se poredi sa likom sa te slike.... to mi je jasno naravno :) ipak je ta slika za mene jos naucna fantastika....

Van mreže defekt ruke

• Član
  • *
« Odgovor #14 poslato: Jul 05, 2011, 01:59:57 pre podne »
Kad ti bude ovakav stomak znaces da si na ~3%bf :)  ili ruka ,budi srecan ako natural doguras do 6-7-8% o 3 mozes samo da sanjas ukratko receno
Kapacitet rasta mišića je ograničen, a kapacitet rasta sala neograničen, pa .
inzulin sve ono što telo (ne neizbežno i njegov vlasnik!) smatra viškom kalorija pohranjuje u salo(koje se može zvati; vansezonski izgled, faza mase, ... a može i SALO