Hvala svima na odgovorima. Napomenuo sam da sada imam mesec pauze od kosarke , pa su mi jedine aktivnosti 3 puta teretana, 2-3 puta plivanje, i 1-2 eventualno trcanje.
Kada pocnemo da treniramo za mesec dana kosarku 5 puta nedeljno i ici cu samo tri puta u teretanu. Da li je ova ishrana adekvatna za ove navedene aktivnosti iznad? Ako ne kazite mi sta sada treba da povecam sada i sta posle kada pocnem i kosarku? A niko mi nije odgovorio sta misli o onom sto mi je rekao trener da radim za ovu pauzu od kosarke (100 sklekova, 100 trbusnjaka, 100 cucnjeva i 100 ledjnih vezbi svakog dana)...
Ovako izgleda moj trening - kazite sta ne valja
ponedeljak
grudi
kosi bench 4*12
spustanje bucica na grudi na kosoj klupi 3*12
razvlacenje bucicama na ravnoj klupi 3*12
ramena
Barbell Shoulder Press 4*12
dizanje bucica - ispred, sa strane, dole - gore sa strane, ispred , sa strane na dole 3*12
dizanje kose sipke do vrata 3*12
biceps
ravna sipka 4*12
kosa sipka 3*12
bucice 3*12
sreda
ledja
Wide-Grip Lat Pulldown 4*12
Seated Cable Rows 3*12
slicna ovoj vezbi samo u sedecem polozaju 3*12
http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/face-pullHyperextensions (Back Extensions) vezba 3*12
triceps
Triceps Pushdown 4*12
Dumbbell One-Arm Triceps Extension 3*12
bench dips 3*12
petak
listovi
presa za listove (valjda se tako zove) 6*15
noge
trener mi je pokazao vezbe za noge, tj. za bolji skok i njih radim, veoma su efektivne i aktiviraju misice celih nogu koliko ja osecam
3*25 1. vezba (skok sa jedne noge na drugu iz stava (jedna noga ispred pod pravim uglom, i druga noga savijena iza isto pod pravim uglom))
3*25 2. vezba skok u vazuh iz veeoma sirokog stava za kosarku i spustenog nize od regularnog tako da se oba stopala dodirnu u vazduhu
trbusnjaci
4*15 na kosoj klupi
4*15 obicnih na podu sa savijenim nogama
4*15 na masini