Onda tako i reci (da mesas whey sa ovsenim), sto znaci da ga jedes, a ne pijes... Kad kazes da pijes whey to se misli kao shake (i to u vecini slucajeva kao pwm)...
Ne znam koje pecurke mislis, ali sampinjone mozes. A i tikvice mozes... To racunaj kao povrce. Mislim mozes da ih dodas u ishrani, a ne da ribu zemenis njima...
Imas od ribe oslice, tunu, lososa npr. Ako njih ne volis imas piletinu, curetinu... Imas i NEMASNU junetinu, konjetinu, ali bih tu bio oprezan (nikad ne znas koliko stvarno ima masti). I imas vise nacina pripreme, da ti hrana bude ukusnija...
A ako ti nista od toga ne odgovara, onda jbg-a... Ti moras da odlucis: ili hoces zdravlje i rezultate, ili hoces da budes gurman ("debeli al srecni"
). Dok skidas salo misli samo na rezultate "Keep the eyes on the prise", a posle ces povecati kolicinu hrane kad si na masi (ali ce opet izbor namirnica biti jako ogranicen, samo sto ces moci povremeno i da "prekrsis" dijetu).
Svi bi mi voleli da jedemo pljeskavice, pice, burek, peciva i slatkise i da imamo misice a da nemamo sala... Ali to tako ne ide!