danas sam mislio da ostavim pa sam pobriusao oj odgovr veljku strucnjaku ali vidim da moram da ponovim neke stvari pre nego sto odleti sa foruma sa ajde da ne kazim glupim vec KRIVVIM SAVTEIMA
veljko sinak
studije su studije i imas ih milion kao i sto je na tarabi pisalo da je perica j..o maricu i nije tako i ti si nasao debilne studije koje lepo zvuce tvom uhu
dakle
lepo ti nama nabaci tvoje slike i pokazi primeu tvog studisjkog znanja u praksi i onda bi mogli da nastavimo da rpicamo dalje a do tada
kazein iz mleka je dragi moj veljo sine KALCIJUM KAZENAT koji ima tenendicju TRULJENJA a ne SPOROG OTPUSTANJA u toku nociu i kao takav em je veoma pogodan za razvoj ptuj ptuje ptuj..daleko bilo..nekih stvari itd itd itd i
pirinac nisu VLAKNA dragi moj veljo
a saragperu i bilo koje vlakno tipa brokole,kupus,krastavc bla bla bla MOZE I POZELJNO JE DA UNOSI U TOKU SVAKOG OBROKA KOJI POSTOJI PA NEKA DO BUDE I U 00:00 ako ga ne smara da to priprema
UH iz zelenisa SE NITI RACUNAJU u ukapn dnevni cal unos osim kod vegetrajianca (a to se zna zasto) a kod osoba koje su zdrave u glavi i vode racuna o svom zdravlju unos UH iz vlakasntih amterija kao sto je zelenis se NE RACUNA iz razloga sto su to to veoma mali broj cal sa nepotpunim amino kisleniskim profilom tako da i u vecim kolicnima tipa DA SI KONJ i da pojedes 2 kg kupsa mozes da uneses 300 cal koje su apsooltuno NEISKORISTLIVE i nase telo ih po defaultu odbacuje i kao gradivnu i kao energetsku materiju i kao bilo koju drugi i nama hvala bogu sluze samo za dobru kaku..
lista sa hranom koja je bogata vlkanima je toliko glupa i pormecena da cu je sada editovati sa slucjano ne bi to neko procitao (moram da ti dam samo jedan primer jer ociglendo brkas babe i zabe..JEDNA ARTICOKA koja ima 16 gr vlakna i to articoka osrednje velicine i kuvana ima za 60 % vise vlkana neko cup testa..obicno je cup solja od 2 dc!!!!!!!!!! dakle I GLUPAN BI SHVATIO DA UKOLIKO SVOJU ISHRANU ZELI DA OBOGATI SA VLAKNIMA DA NECE BITI TOLIKO GLUP DA BI UNSEO TIPA 100 gr vlakna i umesto 7 articoka da pojede 600 gr testa koji sa sobom nosi 2000 cal!!!
u jednom si u pravu..na 600 gr testa odista ima 90-100 gr vlakana (a kakvih u to necu da ulazim..>
dakle
ja bi te zamolio lepo i kulturno da se zadrzis na prodavanju magazina na ovom forumu,a da savete ovog tipa delis negde drugde i dalje jer si totalno zalutao u citanju i jos si jedan od gurua u pokusaju koji umesto da ono sto procita PRIMENI NA SEBI,ali i ti si kao i mnogi zajebao se mnogo i umesto jednog clanka procitanog da ga primenis ti si nastavio da citas i kada si pogledao kalendar proslo je 2 god a ti u teretanu nisi ni usao ali oseca..veruj da osecas da NIKADA SPREMINIJI I ODLUCNIJI NISI BIO!!!
MOJ TI JE SAVET DA KRENES DA VEZBAS I DA PRIMENJUJE KEMBRIDZ STUDIJE NA SEBI i da se onda javne sa neke 4-5 god a mozda i ranije..KO ZNA..okacis lep slike i onda sve po redu..
a do tada
molim te odista lepo i kutlruno da na ovom forumu NE DELIS KRIVE SAVETE..
POGRESNI SU TOTALNO I IMAS POPTUNO ISKREVLJENO MISLJENJE
necu sa stobom da se natezem oko toga
necu da ti izbacujem studije jer za to niti imam vremena a jos manje hocu da se nadjebavam po internetu tipa moj tata je jaci od tvog i slc
ONO STA PRICAS-DOKAZI NA DELU NA SEBI ,U RADU SA KLIJETNIMA I SLICNOM i onda mozemo dalje da pricamo
nema potrebe za studjima jer su i onako debilne..ne sve naravno..
a i onaj deo o STEADY READY TEDY
cardio treningu....to sada nemam vremena,a zao mi je sto sam obrisao ono sto sam bio napisa..mislio sam da nece biti pogrebe