vlado
meni je bilo na pocetku jako zao i bio sam jako ljut (pricam o ovom slucaju ge sam ja pokusao da neto urdim od rukometa u ovom gradu)
mejdutm sada mi je jako smesno,ne mogu reci da mi je drago ali to je jedn iskustvo vise i hvala bogu pa su neki ljudi skinuli maske (A IMAO SAM POVERENJE U NJIH SVE DO TADA),MENE NIJE KOSTALO NISTA,ONI SU SE RAZOTKRILI I POPISALI SAMI SEBE,SVOJE DIPLOME,TITULE,UGLED I SVE OSTALO za male pare koje ce ( i ako ih u opste dobiju) od drzave
nisu to pare zbog kojih bi se gubio obraz-veruj mi,ali eto...zasto smo mi srbi i zato je ovo srbija i zato jesmo tu gde jesmo i u rukometu i u svakom segmentu zivota.
ali dobro...obicno se kaze da histrojija pise pobednike,mislim da u ovom gradu nece trebati histroje za 3 ili 4 god kada se rukomet u totalu ugasi itd,a meni samo nije jasno dali je moguce i logicno da roditelji odista zatvaraju oci NAMERNO ili NENAMERNO..jednsotavno mi njije jasno da neko moze da bude toliko inferioran prema nastaloj sitaciji i kada odes na neki turnir (tipa prosla subota kada me je bilo sramota da stojim na tribinima kao jedan od roditelja iz backe palanka (mladji sin takdojer trenira rukomet)) i dok su nas ostala deca njhovog uzrasta guzila sa pod 10 razlike niko od tih ljud nije se zapitao-pa cek..zar je logicno da se ovako nesto desava
moj pokusaj da ljudima objasnim da je "trener"uzeo dnevnocu od 30 eu za 2 fucking sata koja je proveo na terenu (ako se tako moze reci jer je noc pre toga bio mrtav pijan pa je jedva i probudio se)-nije urodio plodom jer sam na kraju imao osecaj da pricam stubovima ili stupovima (razlicite defincije u arhitekturi ali poenta je jasna)!!
uzas.....uzas..