Butulija je veci klovn od Adzica ako je to uopste moguce:). Pedja samo lagano taman malo da se kali u ovom kaubojskom sistemu pa kada dodje vreme i poklope se kockice u glavi i telu lepo neki solidan klubic kao odskocnu dasku po mogucstvu sa finom minutazom i tako... Znas i ti sam, stara si ipak kajla Kakva je inace situacija sada u rukometu sto se tice finansija, meni je brat igrao u Sintelonu u zlatno doba pre 7,8 godina secam se da je odbio Torevijehu i Melcingen koliko je dobar ugovor imao...
sto se tice finansija to ovisi od kluba kakve ima sponzore
a sa druge strane imas one koji ti nude sve i svasta samo da potpises ugovro i onda se na kraju sudis sa njima jer ne isplacuju nista
sve u svemu KOD NAS VELIKA NULA
sto se tice inostranstva..balkan kao balkan..neki klubovi tipa zagreb,metalurg i sl PLACAJU,svi ostali sepaju
nemacka-tu nema sta da se govori..to se sve zna
spanija-katastrofa,mada sada navodne bi trbealo da bude bolje
skandinavija,frnaucksa,svicarska-idelane zemlje za sport jer te drzava stiti tj postoji veoma rigorozan zakon o sportu po kojem ti klub NE MOZE OSTATI DUZAN tj moze ali drzava te isplacuje a onda oni kasnije gaze klub,predsednika,rukvodstvo itd i strasne us krivicne priajve za to..
o ciframa ne bih...ali samo cu reci da MVP svetskog prvenstva koji ima najvecu platu u rukometu a to je iznos koji neki prosecni livadar ima u nekoj 15 spanskoj ligi....(ovo nije razlog zasto ne volim i ne gledam fudbal
)
ali sve u svemu,takav grub i za igrace veoma opasan sport,jako slabo placen
a sto se tice sintelona ili tarketa to vise ne postoji
u drugim gradovima (pretpostvljam) nekome bi glava odletelea sa ramena da na ulicu pusti 150 dece ili 5 generacija.
coveku si digao,i rekao ja to vise necu,.opstina mi ne daje pare bla bla bla bla...i trasssssss....150 dece na ulici...
i onda se pojavi nesretnik koji nema pojma o rukometu,ali ima pojma da roditelji placaju soma dinara clanarine,sva putovanja i njegove dnevnice i osnuje klub
deca NAREDNA od kojih se ocekivalo nesto -SU NAZADOVALA.
ja sam hteo da udjem u tu pricu,ali me sjebase oni koji su shvatili da sam tu CISTOG SRCA i da nisam hteo da udjem u pricu da imam interes nikakav ,cak sta vise,bio sam spreman svoje licne pare da ulozim u trenerke,dresove,lopte,ali eto....ako ja budem predsednik,onda cu pare koje dodju za razvoj sportu u opstini dati deci,a ne bi to sa njima podelio i jbg...NISAM BIO KOMPATIBILAN SA NJIMA..hahhahhahahhahahah.
sve u svemu
tuga,jad,bed i cemer.....