Ovo sto si rekao, ja sam preracunao, i ti po tome, hoces da za 10 nedelja skines 8kg sala + da dobijes 13kg misica???
Ja nemam iskustva sa steroidima, niti imam neko znanje o njima, ali mi ovo deluje kao bajka na kvadrat.
Da bi dobio na kilazi moras da imas kalorijski suficit (od kvaliteta hrane zavisi da li ce vise mase biti u misicima ili u salu). A da bi skinuo salo trebas biti u deficitu.
Cuo sam (napominjem da sam cuo, a ne da znam) da je sa steroidima situacija nesto drugacija, i da mozes ostvariti oba cilja u isto vreme, ali u kojoj meri, to je vec pitanje.
Ljudi bez steroida, sa 70kg koji skidaju salo unose za 50% vise UH, nego ti sa 93kg i to sa sve steroidima. Zanima me koliko si ti odprilike kalorija planirao da unosis dnevno???
P.S. Voleo bih da postoji neko pravilo na forumu, da svako ko hoce da zapocne temu o steroidima MORA da:
1. Napise svoje podatke (godine, staz u teretani, koja je kura...)
2. Napise svoj jelovnik
3. Napise svoj trening
Pa da ljudi makar odmah vide da li osoba ima neko MINIMALNO, da ne kazem osnovno, znanje da bi uopste mogli da razmisljaju o takvim stvarima.
Dobro bi bilo kada bi moglo da se organizuju neka "kviz pitanja" za takve osobe
A ne da se desi, kao na jednoj temi, da ljudi daju savete, da bi na kraju shvatili da je osoba maloletna (da ne kazem DETE), da nema apsolutno nikakvo znanje o bodibildingu, a kamo li o steroidima i opasnostima istih. I da na kraju, ni krivim ni duznima (ljudima koji su hteli da pomognu) ide na savest to sto su mozda doprineli da neko dete veoma ozbiljno narusi svoje zdravlje.