Evo ja opet da malo potrazim poneki savet. Hteo sam da pitam da li bi valjalo da krenem da vezbam 5 puta nedeljno od Nove godine:-) radnim danima a subota i nedelja odmor. Redovan sam u teretani nekih 9 meseci od cega sam 3 meseca radio neki kruzni trening bez nogu naravno eventualno presa:-) i 6 meseci 4 puta nedeljno sa odmorom sredom i vikendom , ledja i noge zasebne dane. Napretkom sam jako zadovoljan posto hrana nije idealna ali je po mojoj proceni vrlo dobra. Otprilike sam radio po 4 vezbe 15 serija ukupno za vece particije, ruke 3*3, stomak i listove 2 puta nedeljno. Prioritet bi zeleo da dam ledjima(pogotovo latovima ) i donekle nogama(mada mi se ne svidja sto mi dupe raste od cucnjeva) tako ukoliko iskusniji od mene misle da bi trebalo da krenem 5*nedeljno pitao bih za savet za odgovarajuci split za mene i eventualno jos neki savet vezan za vezbanje. Da naglasim da sam manje vise uvek kombinovao vezbe tako da su mi treninzi bili razliciti( jedino sam uvek radio dl,sq,mp i bp) . Razmisljao sam da odradim 5 3 1 program medjutim odustao sam od toga definitivno. Hvala unapred