pozdrav forumasima, dugo sam clan ovog foruma, citao puno, edukovao se, i video dosta, video kako ljudi prave transformacije fantasticne (prvenstveno Vendetha i Naturalni, svaka cast momci) pa sam resio da bih i ja mogao da uradim slicno nesto, uskoro da pocnem. Dosadasnja situacija je sledeca : staz u teretani okvirno 5 godina sa puno prekida, itd, sa losom ishranom, jedan slabiji pokusaj keto dijete koji je malo pomogao, sad na studijama, ispitni rok, nedeljno provezbam dvaput sa bucicom od 20 kg, a kontinuranog treninga nidje vec godinu ipo sigurno. Najveca aktivnost je bio basket, al i to neredovno, uz povrede.. Elem, poceo bih kad podavam ispite sa nekim rezimom ishrane prvog jula recimo.. Visok sam 200, imam 110 kg, racunam da je od toga oko 10 kg salo.. Dajte predloge kako bih mogao da koncepiram to.. Ishranu necu da vam pisem jer je blaga katastrofa.. Upucen sam u mnogo tema odavde, imam okvirni plan, al zelim da cujem predloge od vas.. Takodje, bitna stavka jw nizak budzet.. Prilicno..