Izbaci mleko i izbaci jogurt sem ako nije ovakav koji ja pijem a to je na 100 gr 16 gr prot 0 UH i 5 gr masti. Po meni prasak nikada ne moze da bude zamena za cvrst obrok tako da kupi neku plastiku i nosi tvoj obrok sa tobom
Ubaci vise povrca sto svezeg sto kuvanog. Ubaci multi vitamim. Ja sam hleb skroz izbacio iz ishrane bilo kakav. Ubaci jaja kuvana u ishranu... Eto nadam se da sam doprineo bar malo.
Ima jogurt sa 0,05% mm 3,2 P i UH-Imlek.
Citao sam po forumu da treba da ubacim najmanje 3000 kalorija dnevno ako hocu povecanje misicne mase! Dalje, shavtio sam da spore UH treba konzumirati do 16 H a oni su najveci izvor UH i kako to postici ako izbacim jos integralni hleb. 100 grama pirinca pomjesanog sa tunjevinom jedem po sat vremena Ne ide mi taj pirinac
. Pomagajte!!!! Mogu li cvrsti obrok posle treninga da uzmem prvo 150 gr piletina a posle pirinac u mlijeku sa vrlo malo dexa da zasladim (to da mi bude jedino zasladjeno u toku dana osim PWM)
Kako ubaciti toliko kalorija ako smo ograniceni samo na pirinac, ovsene (ujutro) i tjesteninu i to do 16 h?