Novembar 16, 2024, 12:35:08 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.359 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: vijaca+dzak za skidanje masti...help...?  (Pročitano 16146 puta)

Van mreže Marko1790

• Član
  • *
vijaca+dzak za skidanje masti...help...?
« poslato: Jun 02, 2011, 03:05:53 posle podne »
Zdravo ja sam Marko i novi sam na forumu, pa me zanima sledece...

Pre 4-5 meseca sam zapoceo dijetu i trening brzog hodanja po vise od 15km dnevno(2,5-3sata hodanja) ,  i uspeo sam da skinem 19.5kg,
visok sam 168 i imao sam 85kg, od toga mnogo masti, sad imam 65,5 i hteo bih neki kardio trening sa vijacom i dzakom da skinem ostatak masti sa grudi i stomaka, molim za pomoc,svaka pomoc mi je dobro dosla hvala unapred...

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
Odg: vijaca+dzak za skidanje masti...help...?
« Odgovor #1 poslato: Jun 02, 2011, 03:44:21 posle podne »
Ishrana kakva ti je?

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #2 poslato: Jun 02, 2011, 03:51:10 posle podne »
marko
kaos to tensa rece
ISHRANA
ali
meni tu malo nema logike da si za 4 pa cak i 5 meseci skinuo 20 kg!!!!!!!!
tu deifitno nesto nije kako treba
marko,
ukoliko si ti to uradio na nekoj dijeti tipa..jabuk,casa vode,kupus,dvopek za veceru ONDA SUI U GADNOMMMMM PROBLEMU
nadam se da ces nam odtkloniti ovu nedoumicu jer meni a i onome ko se i malo rauzme u ovu pricu to sigurno nije ajd da kazem "prirodno" da ne koristim neke druge izraze

a onda bi trbalo da nastavimo pricu oko vijace i dzaka...

Van mreže Marko1790

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Jun 02, 2011, 03:59:39 posle podne »
pa za dorucak jedem; 7 vrsta pomesanih pahuljica sa niskomasnim jogurtom, nekad virsla i jaje, nekad sardina sve bez hleba soli,ali najvise jedem pahuljice(miks)ubrzavaju mi metabolizam.

rucak: kuvano belo meso,nekad kuvano povrce,kuvano junetina,nekad riblji stapici,nekad testenina i naravno supe svaki dan,salate bez soli sa vrlo malo ulja.

vecera ista kao dorucak, bio sam kod nutricioniste i on mi je prepisao dijetu koja je uradila dobar deo posla.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #4 poslato: Jun 02, 2011, 04:13:44 posle podne »
pa jeste katastrfolano ali nije toliko koliko sam ja u prvi mah pomisio
"nutricinoiste" necu da komentarisem jer sam sigruan da je ovo dijeta samo ZA TEBE i da je ovo napisao zato sto ti je radio alergo test na hranu pa se ustanvilo da se alergican na slatikse,krompir ili pirinac ili sli...nije ni bitno

kolicine nisi rekao koje stavljas
i da..nije bitno dali je 7 ili 107 vrsta zitrarica JER TI ONE NE UBRZAVAJU METABOLIZAM nego u sebi sadrze materije koje pomazu varenju
ali dobro.,mora covek i nesto da ti kaze da verujes
sve u svemu
bez obizra na sve meni je licno ovo NEVEROVATNO da sa ovaoavkom ishranom skines 20 kg za 5 meseci a bez ikakvog planksog rezima treninga a pogtovo sirane jer hraniti se ovako 5 meseici iz dana u dan i najgluplji metaboizam bi zapatmio redoslod obroka i ne bi sigurno rekagovao onako kako je reogovao npr ukoliko si se ti hranio sa koje kakvim smecem pre ove kvazi dijete pa onda presao na ovo i naravno da je veoma moguce da si reuzlatete imao
ali
5 meseci na ovome i skinuti 20 kg.......ja to jednsotanvo ne mogu da shvatim tj moje znanje o nekim stvarima tj ne mogu da dobacim
ali uvek ostavljam da je sve moguce osim drvenog sporeta

i jos jedna stvar
na 168 visine (to je moja tj toliko sam ja visok) i sa 65 kg tezine kako ti kazes da imas sada ja bih rekao da ti nemas bas mnogo toga da skidas

i ono sto je najvzine da shvatis je to DA PARCIJLANOG SKIDNJA MASTI NEMA tj ti si verovatno i tripu da imas ala na grudima sto mnogi misle,ali sve i da je to tako SALO SA GRUDI NEMOZES DA SKINES bas sa tog mesta vec na zalost se ide step by step..
ali
mogao si malo i da prelistas forum pa da visis da su i drugi imali  takav problem pa da se ustanovilo da nije salo vec da MISICN DUGO NIJE BIO AKTIVAN pa bi bmu tj tebi dobro dosao MALO STIMULANS VEOMA DOBRO

sta ti mislis o tome?

Van mreže Marko1790

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Jun 02, 2011, 04:30:45 posle podne »
pa prelistavao sam ja forum,dali dzak dosta aktivira grudne misice, jer ja bih zapoceo taj kardio trening vijaca i dzak, a verovatno je da sam i duze skidao kilograme jer sam to uradio na dvaput malo u 2010-oj, i sad pocetkom 2011 sam drugi deo.

kako mogu da ti posaljem plan dijete koju sam koristio,skeniracu caskom i poslacu ti jer ima mnogo toga sto nisam napisao a ide u ishranu,tad sam bio visok 165 i imao 84,9. mogu na mail da ti posaljem?

Van mreže Marko1790

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: Jun 02, 2011, 04:40:33 posle podne »
kuci imam dzak,klupu za trbusnjake,vratilo sa vise funkcija, pa bi zeleo taj kardio da krenem sto pre, da bih doveo telo u red,ceo zivot sam bio buca(da ne kazem debeo)i zeleo sam to da promenim i tako krenoh na dijetu.
Dobro mi ide,samo jos malo da se istopim...

Van mreže tenssa

« Odgovor #7 poslato: Jun 02, 2011, 04:43:14 posle podne »
Bolje ti je da se uhvatis tegova umjesto bjesomucnog kardio treninga.

I nemoj da zelis da krenes taj kardio sto prije vec ti je bolje da "zategnes" jelovnik i krenes jesti pravu hranu, to ce ti zajedno sa fizickom aktivnoscu "spaliti" preostalo salo.

Van mreže Marko1790

• Član
  • *
« Odgovor #8 poslato: Jun 02, 2011, 05:07:34 posle podne »
Kod mene u gradu si bile 2 teretane, jedna ful opremljena ali je lik prodao nekoj banji,u drugu su pokrali pola tegova tako da od teretane nema nista, za neki mesec ce da se otvori nova pa mi do tad treba nesto kuci.
Nego mi ti kazi nesto kuci sto mogu da radim? nemam jos mnogo masti ali bih zeleo da ih se otarasim sto pre napisao sam gore sta imam od sprava imam i dve bucice od 5 kg.
E sad sta si mislio pod pravom ishranom, sta tu treba da uradim sta da pojacam,sta da smanjim?

Van mreže tenssa

« Odgovor #9 poslato: Jun 02, 2011, 05:38:30 posle podne »
PRoteine na oko 2-2.5 gr po kilogramu tjelesne tezine, masti na neki minimum i rotiraj ugljene hidrate po danima...imas dosta primjera u podforumu nutrition.

Van mreže Marko1790

• Član
  • *
« Odgovor #10 poslato: Jun 02, 2011, 06:01:18 posle podne »
ali ne bih ja masu da dodajem,samo da zategnem i da istopim ovo sto mi je ostalo od viska masti,a procitao sam sledece:Runde sa vijacom u trajanju od 2-3 minuta, pauza minut u toku koje hodas, u zavisnosti od tvoje vjestine sa vijacom i fizicke spremnosti odradis takvih 5-10-12 rundi.

Slicno, ukoliko si savladao tehniku, mozes raditi na dzaku.

Eto neke moje ideje, a vjerujem da neko od forumasa koji se bave borilackim sportovima ti mogu dati kvalitetniji odgovor.

ILI

vezbe zagrevanja za celo telo ,pa onda 15 min srednji tempo trcanja,pa onda ide dzak u zavisnosti od kondicije  par rundi  dzaka 3 min udaranje/ min pauza ,pa posle toga jedno par rundi  vijace u zavisnosti kolko  si spreman,isto 3 min preskaces min pauza!ima da se cedi iz tebe sva slaninica i cvarci:)

To bih radio jer volim da lupam dzak i  da preskacem vijacu,samo koliko treba jeedno a koliko drugo to mene zanima?

Van mreže tenssa

« Odgovor #11 poslato: Jun 02, 2011, 06:16:41 posle podne »
Razumijes ti da je ishrana 90 posto kod tog "topljenja i zatezanja"?

Taj trening nema veze sa vezom sto si naveo...

Van mreže Marko1790

• Član
  • *
« Odgovor #12 poslato: Jun 02, 2011, 06:33:12 posle podne »
A el mogu ja ishranu da pojacam bez dodatnih praskova posto kod mene nema da se kupe proteini i tako to pa da jedem vise hranjivije namirnice? I kako bi naprimer trebalo da bude jedan dan(dorucak,rucak,vecera)
I kad pojacam ishranu koje vezbe da radim?
izvini sto sam dosadan,ali stvarno ne znam,nisam u tom svetu,a u ishrani kad trazim ima milion stvari, ne znam koju da koristim...Izvini jos jednom

Van mreže Marko1790

• Član
  • *
« Odgovor #13 poslato: Jun 02, 2011, 06:34:12 posle podne »
poslacu ti na mail slike dijete pa ti ako mozes koriguj malo.

Van mreže Lazar Popovic

• Cruiserweight Member
« Odgovor #14 poslato: Jun 02, 2011, 07:24:58 posle podne »
A el mogu ja ishranu da pojacam bez dodatnih praskova posto kod mene nema da se kupe proteini
Zato Pedja osnova http://www.ogistra-nutrition-shop.com/ pa naruci...druga stvar je ako bas neces...

A inace postavljas dosta opstih pitanja,za koje bi trebalo pola dana da ti neko pise...umesto toga listaj forum,izdvoji vremena...ako si mogao da cekas dosad,pa sad odvoji par dana i sve ces skontati :)