pozdrav svima na forumu.. treniram nesto vise od god dana,ishrana od skoro malo nesto sredjena
imam 19god,visok sam 178cm,poceo sam sa nekih 52kg,sada oko 67kg..
treniram 5 puta nedeljno,jedna misicna grupa dnevno.
problem je-ista kilaza zadnih pola god.. od kada sam sredio ishranu dobio sam vise na hvalitetu misicne mase..vidljivi rezultati u ogledalu,na vagi sve isto.
ishrana izgleda ovako:
9:30- 3 celih jaja + 2 belanca,2 parceta belog hleba
13:00- 150gr pileceg belog mesa + 200gr kuvanog ili pecenog krompira + jedno parce belog hleba
16:30- isto kao predhodni
19:30- slicno kao predhodni,100-120gr pileceg belog + 150gr kuvanog ili pecenog krompira
20:30- trening,nekada mozda i 15-20min kasnije
22:30- 185gr tunjevine,to je gramaza sa uljem,ja ulje icedim malo. ili ella sir 220gr. 3 puta nedeljno tunjevina,3-4 puta sir ili obrnuto
ponekad umesto krompira ubacim pirinac,dodajem uz krompir/pirinac, kuvani grasak i sargarepu jednu..
umesto pileceg belog,somovina ili svinjetina jednom do dva puta nedeljno
uglavnom to je to,ovakva ishrana od nove god
suplementacija:
uz dorucak: multi + 500mg vit c
pre treninga: kreatin monohidrat 5gr + beta alanin 3gr,u nekom vocnom soku ili vodi
posle treninga: whey 35-40gr + dekstroza 20-30gr + kreatin monohidrat 5gr + beta alanin 3gr
skoro svakog dana u 15:00 ubacim whey 35-40gr
amino whey,kreatin monohidrat-dymatize,daily forlula-universal,beta alanin-maxx essentials,c vit-galenika
da li trebam da povecam unos uh?
probao sam pre par nedelja da ubacim junk,slatkise itd. tako 2 nedelje.. sve isto ostalo,bas sve.. ni 200gr vise na vagi.. nista
od pre par dana za dorucak sam ubacio ovsene + whey.. mmmmmmmmm
ukus odlican,mnogo bolje nego sto sam se nadao
u cemu gresim?? svaki savet dobrodosao