naravno da NEMA GOVORA O TOME
jedini naciin...
ma ne..necu da pricam o tome jer moze to neka budala da upotrebi i eto belaja....
Ma reci Peki pričali smo i o DNP, INSULINU...pa nismo upotrebili.
I ako ti nije problem samo mi reci ukratko zašto kad se npr biceps preforsira i neda mu se gradivna materija kako ne katabolira samo on već i drugi mišići?Jer to zato što bi se sledećeg dana kad se radi npr rame i uzima protein deo tog proteina koristi (u manjoj meri) i za biceps oštećen predthodnog dana?
Ako nije problem napiši mislim da bi zanimalo i ostale, HVALA unapred
pa cek jbt
zar ti i nakon ovoliko vrmeena provedenog na forumima nisi shvatio da je rec KONTINUTITET jedna od bitnh reci u ovom sportu?
ili prevedrno to bi znacilo po tvom da mozes da manipulises sa svoji metabolzimom kako hoces?
sjajno...i ja bih to voelo..verovatno i mnogi drugi..
ali na zalost to je nemoguce
funkciosnisanje metabolzima,zalihe glik,kolicna belancevina iskoristenih,oxidiranih itd itd itd iJE NEMOGUCE ODREDITI osim da provedes u labartoriju jedno mesec dana a i onda kada bi dosao kuci sa reuzlatatima i pas ti se posere na tepih i ti se iznerivras VEROVATNO BI ZALIHE GLIK u tom trenutnku bile van vrednosti koje su ocitavne od pre mesec dana u lab..
jbt ne mogu da verujem sto kaze filip da u opste ovakva pitanja neko moze da postavi..
cuj
dali je moguce ako radim bicpes i dojdem kuci i jedem travu da ce samo bicpes da katabilira..
hoce,naravno.
ali ce sa sobom da povuce jos nekoliko stvari od kojih ce da ti i kita katabolira..
nevoerovanto..