Citat: Pedja_PetrovicCitat: sasacgOvaj sastav me neodoljivo podseca na sastav surutke u prahu.s tim da tamo umesto uopsteno UH 70g,pise laktoza(mlecni secer) 70g :twisted:..hvala bogu da je bar neko gledao pored svih rasjkish cini koji daje griz koliko ima i mlecnog secera a i obicnog...a niko ne uzima u obzir da cika roni koristi i razne preparate i da pojede i g...da bi ga odradilo..a ne 150 gr griza za 20-ak belanaca..first thing in the mornig...uzasMislim da u Americi imaju razne vrste griza. Na primer Ronnie u cost of redemption videu koristi quick grits koji u sebi nema ama bas ni malo secera. evo linka: http://www.quakergrits.com/QG_Products/Nutritionals/aj-quickgrits.htm
Citat: sasacgOvaj sastav me neodoljivo podseca na sastav surutke u prahu.s tim da tamo umesto uopsteno UH 70g,pise laktoza(mlecni secer) 70g :twisted:..hvala bogu da je bar neko gledao pored svih rasjkish cini koji daje griz koliko ima i mlecnog secera a i obicnog...a niko ne uzima u obzir da cika roni koristi i razne preparate i da pojede i g...da bi ga odradilo..a ne 150 gr griza za 20-ak belanaca..first thing in the mornig...uzas
Ovaj sastav me neodoljivo podseca na sastav surutke u prahu.s tim da tamo umesto uopsteno UH 70g,pise laktoza(mlecni secer) 70g :twisted:
Ma kapiram da je kod nas krsh od kvaliteta. Razmisljam samo kakav li palenta ima nutricijski sastav i je li ona ista bolja za jutarnji obrok ?
Citat: SerumMa kapiram da je kod nas krsh od kvaliteta. Razmisljam samo kakav li palenta ima nutricijski sastav i je li ona ista bolja za jutarnji obrok ?..opet mnogo secera.....i naravno suvisni aditivi radi stabilzijacije kukurznog griza..
Citat: Pedja_PetrovicCitat: SerumMa kapiram da je kod nas krsh od kvaliteta. Razmisljam samo kakav li palenta ima nutricijski sastav i je li ona ista bolja za jutarnji obrok ?..opet mnogo secera.....i naravno suvisni aditivi radi stabilzijacije kukurznog griza..Pih majke im ga... pa zar ne mogu da naprave nesto kako treba? Znaci ovsene "all the way!" za kod nas